Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak a bosszú beszél belőle?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a bosszú beszél belőle? (pasik válasza érdekelne)

Figyelt kérdés

Egyik volt "dugóspartnerem" barátnője írt nekem egy levelet, amiből egy csúnya veszekedés sült ki. Azt állítottam, hogy még mindig összejárok a sráccal. Ezért ő természetesen nagyon megharagudott, és írt nekem egy levelet, amiben többek között kritizálja az ágybani teljesítményemet. Pontosabban azt írta, hogy nem is tudtam kielégíteni. Ezt azért sem hinném, h igaz lenne, mert nem egyszer, nem kétszer kért további találkákat, másrészt pedig láttam a kéjes arcát, miután együttvoltunk. Az érdekelne, hogy ez lehetett-e csupán bosszú, és alaptalan sértés, vagy esetleg valóban nem voltam jó neki.

Előre is köszi a válaszokat.

2011. ápr. 6. 17:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nos én a kérdésre fogok válaszolni.

vagyis inkább visszakérdezni. ezt mi honnan tudjuk hogy mit gondolt a csaj???

2011. ápr. 6. 17:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem a bosszú, hanem a féltékenység, a hiúság és az irigység beszél belőle. Nem kell vele foglalkozni.
2011. ápr. 6. 17:14
 3/12 A kérdező kommentje:

húú, látom a fogalmazási problémát.

a csávó írta a kritizálós levelet.

2011. ápr. 6. 17:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

ja ha a srác írta, akkor hatalmas nagy kamu :)

ne foglalkozz vele

2011. ápr. 6. 17:22
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi :))
2011. ápr. 6. 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Ja, ha a srác írta, akkor csak kamu. Nincs értelme foglalkozni vele (se a dologgal, se a sráccal).
2011. ápr. 6. 17:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Sztem is kamu. Miért találkozgatott volna veled? Ha nincs jó, jó a szamár is. Hát persze, rá lehet ezt modnani, de azért csak volt vmi oka.

Idióta, h ilyenekkel vagdalódzik, inkább őt lehetne kritizálni, h milyen gyerekes, és buta..

2011. ápr. 6. 17:28
 8/12 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :)

megnyugodtam most egy kicsit :)

2011. ápr. 6. 17:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nem lettél volna jó neki keres olyan pasit aki kielégíti nem téged hív újra szóval felejtős a levél.
2011. ápr. 8. 16:03
 10/12 anonim ***** válasza:
*másik csajt (bocs elírtam)
2011. ápr. 8. 16:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!