Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gumival is annyira élvezetes a szex, mint nélküle?
Figyelt kérdés
Élvezhető a szex óvszerrel? Vagy gumi nélkül jobb?2011. ápr. 6. 15:42
11/15 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy biztoságos, de hogy élvezetes is!? Már más tészta:P
2011. ápr. 6. 19:04
12/15 anonim válasza:
sztem ugyanolyan jó és a gumi véd a fertőzések és a terhesség ellen! ezt is tartsd szem előtt
13/15 anonim válasza:
Lehet, hogy anélkül jobb, de inkább szexelek gumival, minthogy úgy essek teherbe, hogy még nem szeretnék babát, vagy abortuszra kelljen mennem, és egész életemben azzal a tudattal éljek, hogy megöltem a saját gyerekem.
Nekem a para sem hiányzik. Nem tudom hogy lehet úgy élezni, hogy folyamatosan arra gondol az ember, hogy "vajon kiveszi időben? És ha kiveszi, és mégis terhes maradok?".
Undorodom az olyan emberektől, akik az élvezetet előrébb helyezik egy gyermek életénél.
Leköpném az ilyet kb.
14/15 anonim válasza:
Gumi nélkül nyilván jobb, de gumival is lehet izgi. Én pl felszopom jó keményre a pasim farkát, és utána én rakom fel neki: ráteszem a makkra a gumit, és szép lassan legörgetem a farkát. garantáltan nem lankad, sőt... .-)
15/15 anonim válasza:
gumival is lehet orgazmus természetesen :)
de én jobb szeretem érezni a páromat :p
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!