Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gumival is annyira élvezetes a szex, mint nélküle?
Figyelt kérdés
Élvezhető a szex óvszerrel? Vagy gumi nélkül jobb?2011. ápr. 6. 15:42
1/15 Kingaa1 válasza:
Jobb nélküle... csak veszélyesebb... eddig egyszer nm estem teherbe, vigyáztak, de véletlenek mindig vannak, para is van!
2/15 anonim válasza:
Igen. Személy szerint engem nagyon izgat ha egy pasi gumit húz a nemiszevére. De az már tény, hogygumi nélkül sokkal jobb:)
3/15 anonim válasza:
AKkor húzasd fel, majd vetesd le.
4/15 anonim válasza:
Sokan azt mondják, hogy gumi nélkül jobb..Én nem vettem észre különbséget.
5/15 anonim válasza:
Egyértelműen jobb gumi nélkül, egymást érzitek, nem a gumit!Csak vigyázni kell:)
6/15 anonim válasza:
Gyűlölöm az óvszert!!! Sose felejtem el mennyi gumit elhasználtunk az első pasimmal úgy, hogy mindig levettük mert nagyon szar volt vele... aztán meg tiszta megváltás volt nélküle.De ha vki nem szed gyógyszert akkor inkább gumival, minthogy jöjjön a gyerek!
7/15 anonim válasza:
Gumi nélkül sokkal jobb, de ne vállald be...
9/15 A kérdező kommentje:
És sikerült már orgazmust összehozni gumival is nálatok?
2011. ápr. 6. 18:47
10/15 anonim válasza:
Én nem értek egyet a többiekkel,gumival jobb mert úgy biztonságosabb és úgy nyugi van és jobb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!