Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy pasi csak orálisan és a kezével tud kielégíteni titeket - a f@arkával nem - az még elég lehet a kiegyensúlyozott szexuális élethez és párkapcs. Hoz, ha a szerelem megvan?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 15:38
2/11 anonim válasza:
Nekem igen. Valakinek nem. Te ismered a párod és ezt neki kell eldöntenie.
De azt tudom, hogy az én párommal nagyon élrvezem az a pár percet(max 5, mikor a farka bennem van). Igaz ennyi idő alatt nem elégít ki de a nyelv és ujj teknikája nagyon jó:)
3/11 anonim válasza:
Szerintem lehet.
Idővel majd belejövünk abba is, hogy ez ne csak kézzel/szájjal történjen meg.
:)
20/L
4/11 anonim válasza:
Szerintem akkor kiegyensúlyozott a szexuális élet, ha mindkét fél többnyire elégedett a minőséggel és a mennyiséggel. Hogy hogy teszik elégedetté egymást, az szerintem mindegy.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi! ezeket jó volt olvasni, akkor megnyugodtam.8)
2011. ápr. 6. 16:00
6/11 A kérdező kommentje:
15.55! mármint, hogy mi belejövünk? 8)
2011. ápr. 6. 16:02
7/11 anonim válasza:
Elképzelhető. De egy kis tüske mindig bennünk marad.
8/11 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
15.55! mármint, hogy mi belejövünk? 8)"
Igen! De azért írtam így, mert hasonló "gondokkal" küszködünk mi is.
B-)
9/11 A kérdező kommentje:
pedig már kezdtem örülni... azt hittem egy kis gyakorlatozásra invitáltál...8)
2011. ápr. 6. 16:20
10/11 anonim válasza:
Az orálist nem szeretem, marad a kéz, azt meg magamnak is tudom csinálni, így ha nem tudna kielégíteni úgy jó sok idő után, lehet frusztrálna. Viszont, ha sok idő eltelt valószínű szeretem, így beletörődnék, meg szerintem nincs lehetetlen, úgyhogy próbálkoznánk továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!