Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Miről veszitek/vennéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miről veszitek/vennétek észre ha a párotok megcsalna benneteket?

Figyelt kérdés
Hetente két alkalommal egy másik nővel vagyok. 25/F
2011. ápr. 6. 12:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, hagyjátok már "szegény" kérdezőt, csak gyáva szakítani vagy a nő fizeti az albérletét.
2011. ápr. 6. 14:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy szemétláda, aljas, gusztustalan ember vagy te! Hogy tehetsz ilyet a b.nőddel? Undorító féreg vagy... -.- Hidd el, rá fog jönni a b.nőd előbb vagy utóbb, hogy átb*aszod a fejét folyamatosan! ;)
2011. ápr. 6. 14:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, írd be, hogy milliomos vállalkozó vagy és máris abbamarad a fröcsögés!
2011. ápr. 8. 21:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha már semmi értelmes választ nem kapsz, majd én adok:

telefonodból sose töröld ki az összes hívást, csak a másik nőnek a hívásait.

sms-el is ugyan így.

figyelj, hogy a barátnőddel ugyan olyan figyelmes legyél

ne elmélkedj a barátnőd mellett

szexeljetek annyit, mint előtte

így sosem buksz le!

DE ha a barátnőddel nem tervezel komolyan, akkor hagyd ott és foglalkozz a másik lánnyal.

Ha komolyan akarod vele a jövőd, ez nem fér bele hosszú távon. rövid távon is szar, de ha kiderül, hogy x időn keresztül csaltad hogy állsz meg előtte?

2011. ápr. 8. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem, ő most arra vár hogy tippeket adjunk neki, hogy mi nők, mit teszünk, gondolunk, hogy vesszük észre hogy hülyére vesznek azért hogy tovább tudja alázni a barátnőjét!

Hogy nehogy lebukjon, mert ahhoz hogy bevallja, nem férfi!

Nos, én nem fogok neki ebben segíteni, holott személyes tapasztalataim vannak, engem az előző barátom csupán ötször csalt meg, tehát kitanult vagyok!

De ne aggódj, mi nők ezt megérezzük, ezt garantálhatom!

És ha van egy kis esze a barátnődnek akkor jól megszívat: ahogy én is a barátomat anno, úgy tettem mint aki elnézi a megcsalásait, aztán akkor csaltam meg egy olyan sráccal akit tudtam hogy kemény ütés lesz neki amikor végképp nem számított rá!!! Én is eljátszottam hogy nem tudok semmiről, ő ezt szépen bevette, aztán visszakapta kamatostul!

Most fél éve az ajtómat kaparja, de tudod mikor kellene egy ilyen farok!

2011. ápr. 8. 21:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!