Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miről veszitek/vennétek észre ha a párotok megcsalna benneteket?
Figyelt kérdés
Hetente két alkalommal egy másik nővel vagyok. 25/F2011. ápr. 6. 12:43
2/15 anonim válasza:
Remélem minél előbb lebuksz. Gerinctelen vagy csöppet.
3/15 anonim válasza:
Miért vagy másikkal? Fejezd be vele, és legyél csak az újjal! Ez így gusztustalan húzás.
4/15 anonim válasza:
A válaszadóknak felesleges fröcskölniük, mert mindenkinek más fér bele egy párkapcsolatba.
Én nem tudnám ezt játszani, ezért nem is teremtek magamnak ilyen helyzeteket.
A nőknek nagyon jó a megérző képességük és anélkül meg fogja érezni a másik nő energiáját, hogy bármi kézzel foghatóval bebuktatnád magad.
Azonban ha nagyon akar téged és nagyon "számol veled", elhessegeti a gondolatot, homokba dugja a fejét és maximum vitáknál pedzegeti a témát- Már ha meri.
5/15 anonim válasza:
Nem szép tőled. Olyan apró jelekből, amire nem is gondolsz, gyanússá válhatsz. Ezenkívül a jóindulatú pletykák kiirthatatlanok.
6/15 anonim válasza:
Sose értettem miért nem bírnak a férfiak megmaradni annál akit választottak!!! De szerintem nem is fogom. Bár lehet jobbis!!!
7/15 Panda Péter válasza:
"A válaszadóknak felesleges fröcskölniük, mert mindenkinek más fér bele egy párkapcsolatba."
az én olvasatomban ez NEM párkacsolat.
8/15 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel el lehetne ítélni azt is aki életében volt más nővel már és az aktuális nem az első neki. Az miért más?
2011. ápr. 6. 13:22
9/15 anonim válasza:
Ha tényleg nem tudod, akkor igen ostoba vagy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!