Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sérült a heregolyója?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A barátomnak a bal herélye mintha meg lenne sérülve...,azaz nincs egybe egyszer megrúgták neki focizás közben.
Akkor az már nem termékenyítőképes ?? :O
Kérlek válaszoljatok nem tudjuk mi van :(
2011. ápr. 5. 19:00
2/8 anonim válasza:
Most neked akkor ultrahangszemed van vagy mi? Nem lehet, hogy a mellékhere az a másik?
Amúgy a kérdésedre a válasz: igen.
Meg tud téged termékenyíteni 1 herével is.
3/8 anonim válasza:
1 herével is lehet gyereket csinálni.ha csak az egyik működik,kevesebb anyag van raktáron.de menjen el orvoshoz.
4/8 anonim válasza:
orvoshoz menj te állat ne ide... itt szted meg tudjuk neki nézni?? omg retardness
5/8 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy ezt így meg tudnánk mondani. tessék felkeresni egy szakorvost, aki vizsgálat után pontos diagnózist tud mondani!
6/8 A kérdező kommentje:
Bocsi én lány vagyok... :)
Érzem a kezemmel olyan mintha szét ment volna szó szoros értelmében..köszönöm az eddigi válaszokat
2011. ápr. 5. 19:08
7/8 TOMAtm válasza:
fúúú....és nem fáj neki?az enyém nagyon érzékeny,el se tudom képzelni mi lenne ha szétrúgnák.tuti elájulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!