Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok nektek bejönne, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odin777 kérdése:

Csajok nektek bejönne, ha a párotok a szexben kis dominanciát kérne tőletek, netán nyakörvet hordana és ti foghatnátok a végét? Engem tényleg az érdekel hogy titeket átlagban az ilyesmi izgatna e vagy ez lehetetlen.

Figyelt kérdés
vagy kis verést kérne kellékkel
2009. febr. 27. 23:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
néha rám is rám jön, de akkor csak fantáziálok, nemtudom menne e élőben... :D:D a korbács már túlzás, de a bilincs, a megkötözés még belefér. belőlem már az is kihozza a dominát, ha rámásznék egy pasira, aki olyan félénk típus, és nem tenne ellene semmit ;)
2009. febr. 28. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

Még sosem csináltam ilyet, de nekem bejönne, ha nem minden együttlétünk erről szólna.

Asszem vennék valami jó kis fekete lakk vagy bőr cuccot is hozzá, fekete csipkés szélű combfix harisnyát, fekete magassarkút, aztán szolgáljon a rabszolgám, kényeztessen amíg el nem ájulok a gyönyörtől! :)

(hihi, bocs, beindult a fantáziám)

2009. febr. 28. 15:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az utolsóelőttivel hasonlóak a fantáziáim :P

A bilincs meg a kötözés engem is nagyon beindít, meg az a félénk pasis dolog.. (:

De mivel van párom, ezért csak az első :D Bár a szerepjáték se rossz dolog (;

De ez a veréses-nyakörves dolog nagyon nagyon nem jön be. Bár még nem próbáltam, de szerintem vannak ennél sokkal jobb dolgok.

2009. febr. 28. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem kifejezetten tetszene ha a párom ilyet szeretne.. :p
2009. febr. 28. 17:30
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Én is szeretek felnézni a pasira, és ettől nem tudnék ott sem elvonatkoztatni... Viszont a gyengébb szerepbe szívesen bújnék:)
2009. febr. 28. 19:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!