Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönne, ha a párotok a szexben kis dominanciát kérne tőletek, netán nyakörvet hordana és ti foghatnátok a végét? Engem tényleg az érdekel hogy titeket átlagban az ilyesmi izgatna e vagy ez lehetetlen.
Én nő létemre igencsak erőszakos én irányításmániás meg stb. vagyok, tehát nekem szerintem bejönne ;))
De verés meg ilyesmi, az nekem kicsit túl perverz már. Vagyis nem túl perverz, csak azzal nem tudok azonosulni...
egyébként nincs ellenemre az ilyesmi, így is imádok bilincselni meg harapni meg mindent :D
nekem nagyon is bejön a dolog, és ha csak van rá alkalmam felveszem a dominaszerepet.
de szerintem erre a legtöbben nem igazán vevők.
nem én tettem ebbe a témába ,lehet hogy a robot helyezte ide egy kulcsszó miatt,vagy én nem vettem észre?
megnézem..:)
köszi a válaszokat , de még kéreknék!
amúgy a férfiatlanságot én sem szeretem,én a csajomat is meg tudnám védeni nem vagyok anyámasszony katonája:)
190 cm 95 kg ..:)
amúgy a kigyúrtak is szeretik a bdsm -t nem emós sport szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!