Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Hogyan szeretitek? :D

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan szeretitek? :D

Figyelt kérdés
Szóval a kérdés az lenne, hogy ti lányok, hogyan szeretitek a szexet? Mi a jó? Amikor hosszú előjáték van,simogatás,puszik,maszirozás és utánna gyendéd nyomásokkal, lassú szex? Vagy ugyanilyen előjáték és utánna durva, sok pózt váltogató szex? Vagy előjáték nélküi vadszex? :D Fiúk tapasztalatát is várom.
2011. ápr. 5. 13:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A legjobb szexben ügyesen van váltogatva a türelmetlenség és a türelmesség. Alig várom, hogy hozzáérjek, hogy érezzem a ruha nélkül, vadul indul, még is van elég idő arra, h kiélvezzük egymást, és a legtöbbet nyújtsuk.
2011. ápr. 7. 21:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Hosszú elöjàtèk ès lassú finom sex de csak ha van idönk ha nincs akkor vad ès kicsit màr öritö
2011. ápr. 7. 22:26
 13/17 anonim ***** válasza:
danika 44, ott a pont!! :))
2011. ápr. 7. 23:08
 14/17 anonim ***** válasza:

ha már nagyon vágyok a barátomra, be vagyok indulva, akkor azt akarom, hogy minél kevesebbet szöszöljön az elején, viszont ha kevésbé van kedvem, vagy csak kicsit lusta vagyok, mert még csak reggel van, és épp csak ébredezem, akkor azt szeretem, ha először csak sokáig simogat, puszilgat, és akkor meg akkor indulok be, és akkor jobb, ha lassabban csináljuk végig az egészet.

de amúgy én általában vadabban szeretem, de úgy, hogy azért figyeljen rám a barátom...gyorsabb se legyen nálam...

2011. ápr. 7. 23:19
 15/17 anonim ***** válasza:
"keményen megbasz" :D
2011. ápr. 8. 00:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Háát,ha nagyon vágyom rá akkor nem szeretem a nyálaskodást minnél hamarabb annál jobb :DDD.

De igaza van a hozzászólónak,néha jobb a gyengéd érzelmes sex..

2011. ápr. 8. 12:45
 17/17 anonim ***** válasza:

R.

Csók, nyakkarmolászás, nyakpuszilgatás.. utána halad egyre lejjebb és lejjebb:)

majd finom, szenvedélyes szex.

A vad szextől el megy a kedvem..

Azt nagyon tudom szeretni, ha egy fiú bújós, és érezteti, hogy jelentek neki valamit:)

18/L

2011. ápr. 8. 13:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!