Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket mennyire zavar az, hogy hogy néz ki a srác pénisze?

Figyelt kérdés

Szóval, hogy a barátotokkal eljuttok oda, hogy összebújtok...menyire érdekel titeket, hogy hogy néz ki?

pici, ráncos, nagy, egyéb "degenerációk"...

((és nem az érdekel, hogy egy jó nagy vastag de jó lenne és a többi szar hanem tényleg, mi az ami már zavar és mi az ami meg nem zavar...))

2011. ápr. 5. 10:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az utolsótól kérdezném: Hány centisek voltak? Vagy csak a formája számít?
2011. ápr. 7. 01:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Volt 18, 16,15, 13 körül... ezeket saccolom... Csak akinek nagy volt, az volt béna. Gondolom ő azt hitte azzal már el van intézve a dolog, hogy nagy. :D
2011. ápr. 7. 01:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a válaszod. Nekem is 13 körüli... ezért is kérdeztem. Csak meg kellene tanulni használni XD
2011. ápr. 7. 10:27
 14/14 anonim ***** válasza:
35%

A legeslegalapvetőbb: legyen tiszta, tehát minden nap mossa meg ALAPOSAN, sőt én elvárom a páromtól, hogy ha otthon vagyunk pisilés után is leöblítse, így nem lesz sárga folt az alsóján, amit ha meglátok úgy hat a szexuális vágyamra, mintha hideg vizet öntenének a nyakamba.

A mérete legyen normális, tehát olyan 16-18 cm hosszú és körülmetélt. A jelenlegi párom körül van metélve, sokkal szebb így a pénisz, mint azzal a garbónyakkal, főleg amikor meg van merevedve és olyan szexi nagyra dagad a makkja.

Nem baj, ha eres, szerintem az nagyon szexi, ja és a tövét meg a zacsit szőrtelenítse.

2011. ápr. 7. 13:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!