Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket mennyire zavar az, hogy hogy néz ki a srác pénisze?

Figyelt kérdés

Szóval, hogy a barátotokkal eljuttok oda, hogy összebújtok...menyire érdekel titeket, hogy hogy néz ki?

pici, ráncos, nagy, egyéb "degenerációk"...

((és nem az érdekel, hogy egy jó nagy vastag de jó lenne és a többi szar hanem tényleg, mi az ami már zavar és mi az ami meg nem zavar...))

2011. ápr. 5. 10:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Páromnak ernyedt állapotban nagyon kicsi és ráncos, de nem zavar, mert merev állapotban tökéletes. Fitymaszűkülete is volt, de megcsináltatta, az egy kicsit zavart, mert féltem a fertőzésektől, de megcsináltatta értem és így most már minden jó. Semmi nem zavar mostmár rajta.
2011. ápr. 5. 10:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Az zavar ha idő előtt lekókad, nem láttam még degenerált kukit, de ez olyan mintha a pasi csak azt lesné nem-e degenerált a puncid.
2011. ápr. 5. 10:36
 3/14 anonim ***** válasza:

Csak a bunkó ribancok értékelik hangós szóval abban a pillanatban, hogy fuuu, neked mid van!

Minden lány megnézi, és magában megállapítja, hogy mid van, de ha szeret nem zavarja...

(Itt nem az egyik előttem lévő kommentelőről van szó, mielőtt magára venné! Teljesen normális volt az övé!)

2011. ápr. 5. 10:38
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Megnézni, megnézzük, ha már megmutatja.. De inkább a működése érdekel. De legalább annyira a viselője, ha nem jobban.
2011. ápr. 5. 10:45
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Persze vmennyire fontos,de sose szólnék meg senkit, amúgy nem tudnám megmondani melyik tetszik,mert így tipus nincs, összességében nézem.Amúgy a jelenlegi páromnak p. alap helyzetben is látszik a makja és teljesen sima a bőr rajta, állva viszont pont formás, bár kicsit görbe(de ez nem feltünő).Most így nem emlékszem a többi barátoméra,de azt tudom h. ő az első akinek látszik alap helyzetben is a makk,pedig elvileg nincs körülmetélve.
2011. ápr. 5. 10:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátomén vannak anyajegyek, szőrös (maga a pénisz), és ferde is kicsit. Ami még fura, hogy nagyon sok bőr van rajta , remélem érthetően fogalmaztam... Nehéz kibányászni belőle, még akkor is ha áll (ezt hívják talán fitymatúltengésnek?). Egyedül a szőrszálak zavarnak, az is csak orál közben, egyébként meg ennek miért kellene érdekelnie? Volt már sokkal szebb pénisszel is dolgom, mégis sz.rabb volt a párkapcsolatom :D Szóval ez semmiben nem meghatározó. Jah, és ugyanúgy kívánom a párom :)
2011. ápr. 5. 13:29
 7/14 anonim ***** válasza:

Bocs az OFF-ért!

13.29 es

Maga a pénisz / a rúd/ szőrös????? Na!

2011. ápr. 5. 13:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen az én párom pénisze maga a rúd szőrös, pláne így hogy a páromnak is fitymatúltengése és fitymaszűkülete is volt, megműtötték és mostmár ugye feljebb esik az a rész és így még szőrösebb. De nem zavar mert legalább egészséges. Egy két szörszál belefér.
2011. ápr. 5. 16:20
 9/14 anonim ***** válasza:
13:29-es vagyok. Igen, a rúd szőrös. De nem a látvány zavar, csak orál után köpködöm a szőrszálakat.
2011. ápr. 5. 17:23
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem mindig mindenhogy tetszettek. :) Az a lényeg, hogy higiénikus legyen.

20L

2011. ápr. 7. 00:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!