Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ciki a latex fétis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ciki a latex fétis?

Figyelt kérdés

Cikinek találjátok? Mit szólnátok, ha a barátotoknak latex fétise lenne? Belemennétek szexuális játék keretében ilyen cuccok viselésébe:

[link]

[link]

[link]

22/F

2011. ápr. 5. 01:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hét én röhögnék egyet, de ha neki ez jó... végül is kipróbálnám.

Csak egyet tanuljatok már meg könyörgöm! Az a ciki, amit te annak tartasz. Több millió veréb él a Földön, nem lehet mindenkinek megfelelni, sőt nem is kell, csak magadnak. Addig nem vagy k.va, addig nem vagy ribi addig nem ciki semmi, amig te nem tartod annak!

2011. ápr. 5. 08:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki?Ezeket a képeket nézve nekem is lehetne simán latexfétisem,meg a férfiak 99%-nak.22/F
2011. ápr. 5. 09:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha lenne rá pénzem akkor biztos meglepném a páromat hasonló ruhába, bár nekem kicsi cicim van szóval nem néznék ki ilyen jól.De tuti bejönne neki.
2011. ápr. 5. 10:03
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Nagy cicivel nem is szép :) Úgyhogy lepd csak meg nyugodtan :)
2011. ápr. 5. 10:26
 5/12 anonim ***** válasza:
"Kicsi" cicivel is pöpec.
2011. ápr. 5. 11:42
 6/12 anonim ***** válasza:
én simán felvennék ilyet, de én is aggódnék, h túl kicsi hozzá a cicim.:D
2011. ápr. 6. 09:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Nagyon elfogadnék hasonlókat a barátnőmön csak sajnos ő nem ilyen :( De kicsi cicivel is nagyon vadítóan néz ki, nyugodtan meglepheted ;)
2011. ápr. 13. 01:01
 8/12 anonim válasza:

Nem ciki. Beszélgessetek róla és mondjuk ne egy catsuittel kezdjetek neki, hanem valami "hordhatóbb", kényelmesebb dologgal. Biztos akad valami, ami neki is tetszik, ha csak egy nyakörvről vagy melltartóról vagy bármilyen kiegészítőről van szó: [link]

Sok sikert!

2011. jún. 2. 13:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki én imádom.
2011. júl. 17. 18:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem. egyik női smerősöm szereti a neopren furdőruhát, multkor rendelt kinntről egy olyan szorfruhat,amiben tud szexelni. Raadásul jól is néz ki benne. Meg szereti azt a fajta latex ruhat ahol a mellrészt fel tudja fújni. Ez utóbbit a férjétől kapta és tetszik neki.
2012. aug. 10. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!