Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valóban léteznek ennyire kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban léteznek ennyire kis péniszek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem csak 14 cm a péniszem merev állapotban, természetesen úgy mérve, hogy úgy állítom, hogy a testemmel kb 90 fokos szöget zárjon be, és a hasam felöli oldalon lemérem a hegyéig. Na, de én úgy érzem, hogy felnőtt férfinek ennél kisebb nem lehet. Viszonyításként leírom, hogy a 14 centi akkora, mint egy cd-s doboz hosszabbik oldala, vagy egy axeos doboz hossza -sajnos vastagságban messze elmarad tőle a péniszem. :)

A konkrét kérdésem, hogy valóban léteznek ennél kisebb -azaz valóban 11-12 centis péniszű felnőtt férfiak? -Itt tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert számomra ez olyan hihetetlennek tűnik

24/f

2011. ápr. 4. 23:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs kicsi és nagy pénisz...olyan van ami passzol és nem passzol:D volt olyan pasim akinek pl. 25 centis farka volt(folyamatosan fájt tőle a hasam mert nem figyelt és tövig nyomta) szóval inden nőnek és férfinak megvan a "mérete" ne aggódj valakinek még a tiéd is nagy. Amúgy átlagba egy felnőtt férfi 14-17cm-es farokkal bír. Nyugalom:)
2011. ápr. 5. 03:14
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A 14 teljesen normalis es jo. A legtobb normalis csajnak olyan kell. A 25 szerintem tulzas, az mar a tudoig er :)

Aki tobbet mond 20-nal, az altalaban rosszul meri es probal minel hosszabbat kicselezni. Az en 15-met ki tudom hozni 18-ra. Juj de jo, nagy farkam van... Gondolom ezt erzik egyesek...

2011. ápr. 5. 07:11
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára van, akinek kisebb, itt a gyakorin is olvastam több ilyet. Nem is minden esetben a fiú írta magáról, hogy ekkora van neki, hanem a barátnője! És úgy nyilatkozott, hogy ki tudja elégíteni a barátja.

Amúgy nem kell azt hinned, hogy mindenkinek nagy van. Az enyém is ekkora 14,5/4. Ha nagyon fel vagyok izgulva, akkor közelít a 15-höz, de attól semmiképpen sem nagyobb.

Ha lesz barátnőm, és rákérdezne, akkor is ezt a számot mondanám, nem nagyítanék.

Szerintem legfontosabb, hogy ki tudjuk elégíteni a partnerünket, ami ekkora szerszámmal kell, hogy sikerüljön.

2011. ápr. 5. 09:20
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

a 10 centi tényleg nem rossz. ha jól használja ;)

meg az mér jo a pasinak ha nagyon nagy neki és nem tudja teljesen berakni???

hidd el nem minden lány/nő arra hajt hogy minnél nagyobb legyen. kicsivel is lehet jól játszani :) 19L

2011. ápr. 5. 09:52
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A cd-s dobozt csak azért írtam, mert azt kb mindenki ismeri, és méréseim szerint a hosszabb oldala épp 14 centi -ami véletlenül egyezik a péniszem hosszával. :)

A bálnás méret meg jó poén volt, ezért is írtam, hogy biztos van ott is átlagon aluli. :D

2011. ápr. 5. 09:55
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem kell bekattani. Nem mondtam, hogy bajom van a 10 cm-el!!! Egy mondatból nem kellene elítélni, mert ez csak azokat jellemzi akiknek kicsi az agykapacitásuk, bocs. Azt írtam, hogy más csajok. Ez hol az én véleményem? Hjaj, a nők:) Kicsit több időt mielőtt visszaválaszolunk please.
2011. ápr. 5. 10:48
 17/24 anonim ***** válasza:

Nekem is kicsi, olyan 13/5.

Ha lenne olyan műtét ami nem kockázatos, elsőként bevállalnám!

2011. ápr. 5. 12:15
 18/24 A kérdező kommentje:

Utolsó! -mit parázol -5 cm vastag az kifejezetten vaskosabb, tehát kivéve azokat a lányokat akiknek az már túl vastag kifejezetten imponálni fog. :)

Bár az enyém lenne ilyen széltében, de jó 1 centivel elmaradok tőled. Viszont ezek szerint még is vagyunk páran a 15 centis lélektani határ alatt.

2011. ápr. 5. 12:28
 19/24 anonim ***** válasza:
59%
nekem is 15 alatt van ... 13cm... úgy érzem sose lesz olyan nőm mint amilyet szeretnék...
2011. ápr. 5. 12:57
 20/24 anonim ***** válasza:
79%

És hogy találja el az érzékeny pontot, mondjuk kutyában, vagy egyéb izgató pózokban? Én vagyok, aki írta hogy a barátjának mereven 10 cm sincs. Csak misszionáriusban meg lovaglóban tudunk szeretkezni, és higgyétek el akkor elégülnék ki érzelmileg, ha érezném, hogy "van bent valami". Ez van. Neki adtam a szüzességem, meg egyébként is egy ilyen fiút nem fogok elhagyni...belém még szorult jóérzés és értelem, hál'Istennek.

Lehet hogy más lánynak ez oké, én kielégületlen maradok mindig...ha hátulról próbáljuk csak annyit érzek hogy egy kis bigyusz nem tud tovább jutni a hüvelybemenetemnél. Ez van.

2011. ápr. 5. 13:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!