Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valóban léteznek ennyire kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban léteznek ennyire kis péniszek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem csak 14 cm a péniszem merev állapotban, természetesen úgy mérve, hogy úgy állítom, hogy a testemmel kb 90 fokos szöget zárjon be, és a hasam felöli oldalon lemérem a hegyéig. Na, de én úgy érzem, hogy felnőtt férfinek ennél kisebb nem lehet. Viszonyításként leírom, hogy a 14 centi akkora, mint egy cd-s doboz hosszabbik oldala, vagy egy axeos doboz hossza -sajnos vastagságban messze elmarad tőle a péniszem. :)

A konkrét kérdésem, hogy valóban léteznek ennél kisebb -azaz valóban 11-12 centis péniszű felnőtt férfiak? -Itt tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert számomra ez olyan hihetetlennek tűnik

24/f

2011. ápr. 4. 23:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

ha hideg van,akkor nekem kb 3-4 centi.

ha áll akkor meg nagyobb mint a tiéd.

biztos léteznek amúgy.

2011. ápr. 4. 23:34
 2/24 A kérdező kommentje:
Igen, akkor a tiéd is tipikus vérpénisz. Az enyém is ilyen -igaz, az kb 6 centisre megy csak össze, viszont akkor nagyon puha, és vékony, de legalább nem szorítja a farmer ha ülök. :)
2011. ápr. 4. 23:36
 3/24 anonim ***** válasza:

Vannak jóval kisebbek:

[link]

[link]

2011. ápr. 4. 23:38
 4/24 anonim ***** válasza:
0%
ez tényleg kicsi a normál pénisz méret 25től kezdődik nekem 27 cm-es.
2011. ápr. 4. 23:40
 5/24 A kérdező kommentje:
Persze, ahogy meg már ma is írták valamelyik kérdésnél a kékbálnáé meg átlagosan több, mint 3 méter. Na, de még milyen szerencse, hogy a Bálnáknál ez nem téma. Biztos ott is van amelyiknek kisebb az átlagosnál, és gondoljátok el ahogy panaszkodnának, hogy "nekem csak 1,65 méter a péniszem"... :) A 25 cm valóban átlagos lehet -például a lovaknál. :)
2011. ápr. 4. 23:45
 6/24 anonim ***** válasza:

A tiéd még nem is olyan vészes. Persze, hogy léteznek ennél kisebbek, különben hogy jönne ki (a magyar) átlagra olyan 15-16 centi? Valakinek átlag alattinak is kell lenni...

Nekem például ilyen, csak 12 centi jutott. Most megnéztem egy cd-s doboz hosszabbik oldalát, hát a közelében sincs... Esetleg a rövidebbik oldalát még éppen eléri...

2011. ápr. 4. 23:50
 7/24 anonim ***** válasza:
Az én barátomnak mereven 10 cm sincs.
2011. ápr. 5. 00:06
 8/24 anonim ***** válasza:
36%
00:06 más nő már rég elhajtotta volna helyedben:)
2011. ápr. 5. 00:22
 9/24 Lackaaa ***** válasza:
a bálnásat én írtam:D:D örülök, hogy örömet tudok másoknak szerezni a hülyeségeimmel:D
2011. ápr. 5. 00:29
 10/24 anonim ***** válasza:
75%
Mi bajod van a 10cm-essel? Azt gondolod, minden csaj álma, hogy karoba huzva érezze magát szex cimszo alatt? Ha azzal a 10 cm-el jol el tudaja találni az érzékeny pontomat, el nem cserélnm egy nagyobb bénára!!!!
2011. ápr. 5. 01:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!