Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel olyan a csókolózás mint egy emberrel?
Figyelt kérdés
hallottam, hogy amikor a jeget beleteszik a pohárba, és azzal pont olyan mintha emberrel csókolóznál.2011. ápr. 4. 13:58
11/19 anonim válasza:
Helyesbítek a kezemmel szoktam csókolózni .
12/19 anonim válasza:
a majmok elvileg tudnak úgy mint az ember.persze az nyilván amelyik nagyon emberszabású meg ilyenek szoval sejemmajommal sztem ne próbálkozz..
de amilyen hüye vagy jó lesz neked a porszívó is xD csak ne felejtsd el bekapcsolni!!
13/19 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, nem tudom, hogy ki a hülye ha te "y"-al Írod :P xD
2011. ápr. 4. 16:08
14/19 anonim válasza:
néha kihagy a klaviatúrám:DD csak hogy örülj 'hülye' :P
15/19 anonim válasza:
Miért nem mész el inkább k*rvázni? Az mégiscsak egy eleven nő...
16/19 A kérdező kommentje:
Mert nem vagyok lezbi
2011. ápr. 4. 18:14
17/19 anonim válasza:
A dugást sem lehet igazán helyettesíteni. Ezt sem.
18/19 anonim válasza:
> Mert nem vagyok lezbi
Jaa... Azt nem írtad hogy lány vagy. Igaz, miért is írtad volna... Elnézést.
19/19 anonim válasza:
A kezeddel.
Ökölbe kell szorítani a kezed - mint amikor gyerekként arcot rajzoltál a kezedre és azt beszéltetted (a hüvelykujj a száj, a mutatóujj legalsó bütyke van a 2 szem között) - és a hüvelykujjadat fel-le mozgatva azt csókolgatod, kóstolgatod, az egészen jó gyakorlás.
Persze az igazi a legjobb :)
Hajrá!
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!