Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel olyan a csókolózás mint egy emberrel?
Figyelt kérdés
hallottam, hogy amikor a jeget beleteszik a pohárba, és azzal pont olyan mintha emberrel csókolóznál.2011. ápr. 4. 13:58
2/19 Kései Sirató válasza:
Semmivel. Én max a kutyámmal csókolóztam, az is véletlenül történt, belenyalt a számba. Nagyon hosszú és vékony nyelve volt. Sztem próbálkozz csak emberrel. Ha még nem csókolóztál, akkor se görcsölj, lazulj el, és csak bátran!
3/19 anonim válasza:
xD kutya nekem is nyalt már be a számba hát nemvolt kellemes:DD
A jég nagyon nem hasonlít. Próbálkozz csak emberrel.
4/19 anonim válasza:
a macskasegge az olyan mint egy csücsörítő száj.
5/19 anonim válasza:
A macskasegget meghagyjuk a kollégának élvezkedni :P a jég legfeljebb olyan lehet, mint egy hullával csókolózni. Esetleg egy reptoiddal?
Node komolyra fordítva: az ember-ember csókot szerintem semmivel nem lehet helyettesíteni, de miért is kellene?
6/19 anonim válasza:
Laár András: A ponty
(Írta: Laár András verse.)
Ej, de nehéz dolog a ponttyal csókolózni!
Nemcsak mer' a pontynak túl kicsi a szája,
Hanem mer' a ponty az nyálkás, undorító .
Kihányja a belét, aki megpróbálja.
7/19 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva, csak egy emberrel...
8/19 anonim válasza:
Az a jeges dolog nem igazán működik. Ha nagyon kihűlt egy kapcsolat, akkor talán.
9/19 anonim válasza:
Én gyerekkoromban próbáltam tükörrel. De fájt. A tasli a tarkómra, amit anyámtól kaptam, mert összekentem az öltöző tükröt.
10/19 anonim válasza:
Én mikor a masztizok a kezemmel szoktam és úgy sokkal jobban átélem a dolgokat és hamarabb is elélvezek.De én is csatlakozom az előzökhöz az emberi csók az igazi ez tuti.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!