Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más is tapasztalt már hasonlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalt már hasonlót? Idősebbek vélemény érdekel?

Figyelt kérdés

ma voltam nővel.volt minden.mind a 3 nyílását élveztem.kétszer elmentem,hatalmasat élveztem.

hazajöttem,fürdés,vacsi,leültem a gép elé.

nézegettem a neten a képeket,ismét kemény lettem.

nem tudtam uralkodni magamon.az a helyzet,h ez így volt egész életemben.ez normális dolog,h ennyire szexéhes vagyok?

elmúlik ez egyszer?már magamat tartom néha betegesnek,és kíváncsi vagyok arra,h más is így van ezzel?

ja és idősebb korban tolerálják ezt a nők?

24/ff

2011. ápr. 3. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
majd idővel múlik a vágy
2011. ápr. 3. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Én csak gratulálni tudok, további kellemes magömlést!
2011. ápr. 3. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Örülj neki hogy a tested ennyire jól reagál!Mért kéne magadtól megvonnod a szexet? Itt a tavasz, a kedélyek is kezdenek felajzani :) Ebben a korban van az ember a csúcson szexuális téren. Bátyám is pont ennyi idős volt amikor egy nap minimum 5x szexeltek a barátnőjével.Mindenkinek van egy ilyen időszaka. Mostmár 26 évesen fél éves gyerek mellett ezt sajnos nem teheti meg.

Sztem álld az eget addig, amíg ez a legnagyobb problémád.

17/L

2011. ápr. 3. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:

amíg nem kefélsz félre egy párkapcsolatban, addig a barátnőd örül neki szerintem.

legalábbis én jobban kívánom a szexet a pasimnál :( vagy legalábbis mennyiségben sokkal sokkal többet :(

19L

2011. ápr. 3. 22:33
 5/6 anonim válasza:
100%
Addig örülj öcsém még tart ez az állapot!!!
2011. ápr. 4. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 60 vagyok. Heti két dugás, és 10-15 maszti.
2011. ápr. 11. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!