Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyen a WC-ben ha a másik fél akarja szexelnétek vele?
Fiatalok vagytok, éljétek át azt, amit mi annak idején.
Tudom, tudom, de higgyétek el, mikor be vagytok zsongva ezerrel egy discoban, egyszer érdemes kipróbálni. Elég izgalmas dolog, de ne minden áron.
Szét szart, hugyos falú rötyiket kerüljétek.
én lány vagyok és 22 éves.
eddig 1 kapcsolatom volt és az is csak 4 hónapig tartott...
pasi kihasznált stb... szerintem ha teheted ne a WCben csináljátok, várd meg mig találsz egy olyan lányt akinek nem csak pár percre kellesz. tudom könnyű ezt mondanom, de én is várok a megfelelő pasira. kalandok lehettek volna, de nem akartam h csak pár perci tartozzon hozzám, utána még csak szarabb lett volna.
Nem valószínű, nagy az esély, hogy rátok nyitnak, az meg elég ciki. Amúgy inkább szerezz barátnőd, ne az legyen a cél, hogy megdu.gsz egy részeg csajt a wc-ben, hogy dicsekedhess a barátaidnak. Már nem azért, de ez elég gáz...
21L
Szia!
Szerintem tök izgi lehet,én szívesen kipróbálnám,ott még nem csináltam! 26/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!