Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyen a WC-ben ha a másik fél akarja szexelnétek vele?
Szia!
19/F vagyok.
Egy ideig úgy voltam vele, hogy nem akarok minden lehetőséget kihasználni, és megvárom a nagy őt. De a minap voltunk osztálybulin, és napvégére csak férfiak maradtunk. Ittak, de őszintén szóltak: ennyi, meg annyi nővel lefeküdtek, de a stílus elég "alpári" volt. Belegondoltam én mit értem el eddig nők terén... szinte semmit. Jóban vagyok szinte minden csajjal, elbeszélgetek velük, úgy érzem kedvelnek. De ezzel nem jutottam előre. Nem vagyok félénk, na jó kicsit. Fiatal vagyok tudom, de jó lenne ha lennének hasonló élményeim mint a többieknek. Ha WC-ben lenne az első, bevállalnám.
Naná, nyilvános helyen olyan tiszták a budik, hogy a kedvesemet feltenném a mosdóra, utána meg mehetek dokihoz a kukimat mutogatni.
Na jó, egy-két póz azért belefér :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!