Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom a férfiakhoz is. Normális ez?
Figyelt kérdés
A történet annyi, hogy már elég régóta különös érzés tölt el, ha egy jóképű és ápolt férfit látok. Leginkább a nálam idősebb úgymond érett férfiak tetszenek. (Nem kell túlzásokba esni 45 a max..) Ugyanakkor tetszenek a szép nők is. Simán erekcióm van ha elképzelek dolgokat egy nővel kapcsolatban, a gond ugyanis itt van, ugyanis voltam már együtt (szex) férfival, de lánnyal még nem. Csak akkor tudom kijelenteni konkrétan, hogy bi vagyok vagy meleg, mikor mindkét féllel voltam? Amikor együtt voltam a taggal, jó volt, tetszett, de utána valamiért mindig kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy ez rossz, ezt nem szabad, ugyanakkor kis idő elteltével már ismét ugyan úgy érzek a férfiak iránt. Aki bi és felvállalja milyen tapasztalatai vannak, megvetik őket? Elítélik őket, azért mert bi-k? Komolytalanok kíméljenek, köszönöm. Kérlek írjatok kort is. 17/F2011. ápr. 3. 15:31
11/14 anonim válasza:
Még szerintem bármi lehet. Én 16 éves koromig úgy gondoltam, hogy a lányok jönnek be, meg néhány helyesebb fiú, aztán rájöttem, hogy a fiúk jobban érdekelnek. Lánnyal nem voltam, nem is tervezem mostanában de te csináld ahogy érzed. Ha tanácstalan vagy, próbáld ki lánnyal, aztán meglátod mi vonz jobban.
18/F
12/14 anonim válasza:
amúgy kevés a meleg a heterókhoz képest a világon csak h. tudd....
13/14 anonim válasza:
Legyen is lelkiismeret furdalásod, mert ez nem normális, elítélendő, megvetendő. Basszus szexelj lánnyal!!!
14/14 anonim válasza:
Nos, szerintem próbáld meg egy csajjal, hátha akkor azt jobban fogod élvezni, és inkább már arra hajtasz. Csak nehogy az a helyzet legyen, hogy viszont a csajoknak már nem jössz be. Mert akkor elég nagy nehézséged lesz.
Őszintén én is így vagyok, a fiúk is érdekelnek, de én inkább csajokkal akarok közösülni.
Viszont én még egyikkel sem közösültem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!