Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom a férfiakhoz is. Normális ez?
egyre több a b*zi:S am igen az vagy ...
15 /L
Hát én mint hetero csak véleményt tudok mondani, tapasztalatot nem.
Szerintem ha csak fiúval voltál és lánnyal nem, akkor meleg vagy, hiába izgat fel egy jó nő látványa.
Akkor, csak is akkor tudod meg, ha lánnyal is voltál, de félek, ha az első szexuális kapcsolatod fiúval volt, a lánnyal való együttlét nem fogja azt az érzést felül múlni.
Persze ennek tényleg egy módja van, ha ágyba bújsz egy lánnyal, s akkor meglátod mire vagy vele képes.
A sráccal mikor voltál, passzív vagy aktív szerepet töltöttél be?
egyenlőre ez elég bu-zis.Kamatyolj csajjal és ha müködik akkor bi vagy,ha valami geb@sz van akkor meleg vagy. És SOHA neválald.
25/f
Szerintem próbáld ki egy csajjal!
Hidd el sokkal izgatóbb amikor a farkad végén egy gyönge szép női arc tárul eléd, mint, hogy egy körszakállas fószer mélytorkozik... Térjél észhez és légy férfi!
Én ha a szomszéd suli gondnokát látom meg, akkor van az, hogy "Ez de fasza csávó, zsír a haja!" És kb. ennyi... De hogy d*gjál is egy pasival? Fúj b*zdmeg...
"Ami az állatoknak is jár, a szex, az alvás, az étel
Ha csak ezért akarsz élni, csak egy állat vagy nem ember"
ha érdekelnek a lányok, akkor biszexuális vagy, bárki bármit is mond
a többség egyébként biszexuális, csalk elnyomja, illetve önmagának is hazudik
16:24
gratulálok az önként bevallt bűncselekményedhez
reméelm a modok majd eltakarítanak innenn a site-ról is
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!