Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vonzódom a férfiakhoz is....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódom a férfiakhoz is. Normális ez?

Figyelt kérdés
A történet annyi, hogy már elég régóta különös érzés tölt el, ha egy jóképű és ápolt férfit látok. Leginkább a nálam idősebb úgymond érett férfiak tetszenek. (Nem kell túlzásokba esni 45 a max..) Ugyanakkor tetszenek a szép nők is. Simán erekcióm van ha elképzelek dolgokat egy nővel kapcsolatban, a gond ugyanis itt van, ugyanis voltam már együtt (szex) férfival, de lánnyal még nem. Csak akkor tudom kijelenteni konkrétan, hogy bi vagyok vagy meleg, mikor mindkét féllel voltam? Amikor együtt voltam a taggal, jó volt, tetszett, de utána valamiért mindig kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy ez rossz, ezt nem szabad, ugyanakkor kis idő elteltével már ismét ugyan úgy érzek a férfiak iránt. Aki bi és felvállalja milyen tapasztalatai vannak, megvetik őket? Elítélik őket, azért mert bi-k? Komolytalanok kíméljenek, köszönöm. Kérlek írjatok kort is. 17/F
2011. ápr. 3. 15:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Ez minden csak nem normális, fiacskám.
2011. ápr. 3. 15:35
 2/14 anonim válasza:
100000% h bi vagy!!!!!
2011. ápr. 3. 15:40
 3/14 anonim ***** válasza:

egyre több a b*zi:S am igen az vagy ...

15 /L

2011. ápr. 3. 15:45
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát én mint hetero csak véleményt tudok mondani, tapasztalatot nem.

Szerintem ha csak fiúval voltál és lánnyal nem, akkor meleg vagy, hiába izgat fel egy jó nő látványa.

Akkor, csak is akkor tudod meg, ha lánnyal is voltál, de félek, ha az első szexuális kapcsolatod fiúval volt, a lánnyal való együttlét nem fogja azt az érzést felül múlni.

Persze ennek tényleg egy módja van, ha ágyba bújsz egy lánnyal, s akkor meglátod mire vagy vele képes.

A sráccal mikor voltál, passzív vagy aktív szerepet töltöttél be?

2011. ápr. 3. 15:57
 5/14 anonim ***** válasza:

egyenlőre ez elég bu-zis.Kamatyolj csajjal és ha müködik akkor bi vagy,ha valami geb@sz van akkor meleg vagy. És SOHA neválald.

25/f

2011. ápr. 3. 15:59
 6/14 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem próbáld ki egy csajjal!

Hidd el sokkal izgatóbb amikor a farkad végén egy gyönge szép női arc tárul eléd, mint, hogy egy körszakállas fószer mélytorkozik... Térjél észhez és légy férfi!

2011. ápr. 3. 16:11
 7/14 Antihater ***** válasza:
Nagyon sokan nem ítéljük el, de az a baj a másik tábor is nagyon nagy... jobban teszed ha nem vállalod fel nyíltan :/
2011. ápr. 3. 16:18
 8/14 anonim ***** válasza:

Én ha a szomszéd suli gondnokát látom meg, akkor van az, hogy "Ez de fasza csávó, zsír a haja!" És kb. ennyi... De hogy d*gjál is egy pasival? Fúj b*zdmeg...

"Ami az állatoknak is jár, a szex, az alvás, az étel

Ha csak ezért akarsz élni, csak egy állat vagy nem ember"

2011. ápr. 3. 16:23
 9/14 anonim ***** válasza:

ha érdekelnek a lányok, akkor biszexuális vagy, bárki bármit is mond

a többség egyébként biszexuális, csalk elnyomja, illetve önmagának is hazudik

2011. ápr. 3. 17:03
 10/14 anonim ***** válasza:

16:24

gratulálok az önként bevallt bűncselekményedhez

reméelm a modok majd eltakarítanak innenn a site-ról is

2011. ápr. 3. 17:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!