Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek jó az ágyban?
mivel még ilyen állapotban vagy semmit, mert olyan szűk lehetsz, hogy akkorát fog élvezni mint a ház, persze csak neked lesz szar még egy jó darabig.
ha mást mond, akkor egy szar.jankó
Nagyon értelmes válaszokat kaptál :)
..én is ugyan így voltam ezzel még..akkor :D
Nem kell csinálnod semmit sem.. neki már az jó lesz h 'megtörténik' és a szüzesség elvesztésénél egy pasinak kell megfelelnie úgy h neked jó legyen..te csak lazulj el :P
Én csak a magam nevében tudok beszélni.
Egyszerűen az jön be, ha a nő élvezi az együttlétet, minél inkább élvezi, annál inkább így vagyok vele én is. Ezért meg is teszek bármit, hogy olyan jól essen minden a nőnek aki velem van amennyire csak lehet.
Viszont, ha a nő nem reagál úgy akkor az negatív visszacsatolás, én sem élvezem annyira az együttlétet. A legszörnyűbb élményem az volt, amikor a lány szerelmes verset mondott szex közben. Csak elrettentésként mondom.
Ahogy így visszaemlékezem ezek az első együttlétek(szűz lánnyal) nem szoktak valami fergetegesek lenni testileg, lelkileg persze más kérdés, hogy hogyan éli meg az ember. De utána, következő alkalommal már önfeledten tudtok belemelegedni. Aztán egyre jobban.
Azt javaslom, ne legyenek nagy elvárásaid. Hallottam olyat akik bementek a város legdrágább szállodájába ezért. Felesleges agyalni ilyeneken és hasonló praktikákon, úgyis kettőtök körül ilyenkor megszűnik a világ. A szervezés túlszervezés, csak feszélyezne.
A lényeg, élvezd az együttlétet, tomboljon benned a vágy, és semmit se tegyél azért mert úgy érzed kellene. Inkább mondd a barátodnak, Drága, kicsit most öleljük át egymást. Viszont, amikor vágyat érzel iránta, ezzel mindig örvendeztesd meg, bárhol is vagytok, bárhol! Legyen férfi, igazi férfi melletted, akit kíván egy vérbeli, igazi nő!
33F
Szerintem azt lássa, h te is akarod!
Ne úgy s*zopd le, h na jó a kedvedért megteszem, hanem h azt lássa, h te is akarod.
Hidd el be fog neki jönni.
Utolsó! Nagyon okos vagy, hülye lenne szopással kezdeni, mikor első aktusra készül... jézusom!
Az a lényeg hogy kívánd őt, és ezt lássa is rajtad. Meg hogy ne csak feküdj mint egy darab fa, hanem simogasd, csókold te is, néha nézz a szemébe, lássa benne a vágyat. Nekem is mikor először volt, ennyit tudtam tenni, miközben persze éreztem hogy fáj, de igyekeztem nem a fájdalommal foglalkozni, hanem azzal, hogy ő milyen gyengéd és türelmes velem, s hogy mennyire imádjuk egymást. Pár hónap után közölte hogy meglepődött milyen gyorsan tanulok, milyen jó velem szeretkezni, előző nőivel se volt ilyen jó, s ahogy mostanában szokták mondani "odateszem magam" a dologban. :)
A szopás csak egy példa volt, ezt mindenre értettem, h akár mit csinál, azt lássa, h akarja.
Amúgy meg nem értem miért ne szophatna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!