Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Na, most az egyszer FÉRFIAK!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na, most az egyszer FÉRFIAK! Legyetek őszinték (? )

Figyelt kérdés

"Babapunci", vagy "Saláta, avagy lapozóspunci"?

Mostanában sok a vita ez a téma körül és nagyon kíváncsi vagyok a tényleges válaszokra.

Mert, ha most van egy barátnőtök, akinek salátapuncija van, de a babapuncit szeretitek, attól még imádhatjátok a barátnőtöket, és a punciját is, nem?

Éppen ezért nem értem a lányok miért csinálnak akkora ügyet a puncis témából.

De nagy átlagban, ha összeállíthatnátok fejben, hogy milyen nőre vágytok, akkor annak babapuncit adnátok, vagy nem?

(nem azt mondom, hogy nincs olyan férfi, aki ne vágyna salátapuncira, de általában a babapunci a szebb a "közönség" számára)

2011. ápr. 3. 08:37
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Elképzelésem sincs, hogy mi bajotok van. Egyszerűen az egyik kérdésben pár p*csa szinte rámtámadt, meg lepontozott, mert azt mondtam, hogy a pasik is válogathatnak a nők közül... és ők is kitalálhatják az ideáljukat.

Mert ott ócsárolták a sárkányok a férfiakat, hogy miért válogatnak punci és punci közül.

Én válaszoltam, és én voltam a szemét.

Ennyi.

De hogy most nektek is mi bajotok van itt... arról elképzelésem sincs. Mert én aztán nem hazudtam semmit, és mindig őszintén válaszolok.

Akkor mi ez a bagoly monjda verébnek szöveg?

Kiváncsi voltam az őszinte válaszra. Mert van, hogy csak azért írjátok, hogy jó a salátpunci is, mert nem akartok senkit megbántani. Én legalább is így vettem észre.

És persze lehet jó, de ha választani lehet, akkor is inkább a másik. De persze, hogy nem a punci kinézet alapján döntitek el, hogy ki legyen a nőtök. Ennél érthetőbben ne tudom leírni.

2011. ápr. 3. 09:10
 12/26 anonim ***** válasza:
47%

Nekem sajnos nagyon nem tetszik a sali eddigi barátnőimnek szépek voltak, és félek hogy mi van ha egyszer olyan csajjal kerülök össze akinek visszanyal :)

(le lehet szólni de őszinte voltam) 25/F

2011. ápr. 3. 09:24
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem előző barátnőmnek baba volt, mostaninak kicsit nagyobbak a szemérem ajkai és nagyon szeretem. Mind a kettő másért jó, a mostaninak például jobban el lehet játszadozni, szívogatni a puncit.
2011. ápr. 3. 09:29
 14/26 Antihater ***** válasza:
Sose merült még ez fel bennem, nekem ez nem számít.
2011. ápr. 3. 09:49
 15/26 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem konkrétan rád gondoltam a bagoly mondja verébnek szöveggel, hanem h átlagban ti nők kevésbé vagytok őszinték, mint mi. De félig-meddig viccből mondtam :)
2011. ápr. 3. 10:06
 16/26 anonim ***** válasza:

Természetesen lehet ideálja egy férfinek, de nem döntő kérdés.

Én az első randin, és szerintem más se nagyon kérdezi meg a lányt, hogy milyen a puncija.

1-es verzió: Az a lány akivel lefekszem, (én inkább szeretkezős lélek vagyok) azt rendszerint én szeretem és akit szeretek, annak a punciját még jobban szeretem, formától függetlenül.:)

2-es verzió: Ha részegen egy buliban, vagy akár józanul összeszedek egy csajt és eljövünk hozzám, dugunk egyet, nem érdekel milyen a puncija, többet úgysem találkozom vele.

A lényeg az egészben: "Lyuk-Lyuk, nem mindegy?" ezt sok embertől hallom, és én is használom az ilyen kérdések megválaszolására.

18f

2011. ápr. 3. 10:08
 17/26 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat. Ezért szeretek inkább férfiakkal társalogni, igaz, hogy őszintébbek vagytok és szókimondóbbak, mint nők.

:)

Tényleg köszönöm az őszinte válaszokat!

2011. ápr. 3. 10:50
 18/26 anonim ***** válasza:

Nekem már mindkettőhöz volt szerencsém és a szex ugyanolyan jó volt mind a kettővel. Olyan is volt ami nagyon lógott minden felé mégsem taszított.Elsőre meglepett ugyan d kb 2 mp alatt hozzá is szoktam. Nekem csak az számít hogy ápolt legyen... Majd pont a szeméremajkak formája visszatartani ? Esélytelen :D

24F

2011. ápr. 3. 10:55
 19/26 anonim ***** válasza:
nem hiszlek el !!! LOL
2011. ápr. 3. 11:52
 20/26 anonim ***** válasza:
először is itt a férfiak mindent őszintén elmondanak még a világ legnagyobb baromságát is leírják mert ezt gondolják!és minek kedveskednénk egyolyan nőnek akit nem ismerünk sőt nemis láttunk még!én nem tudom még hogy melyik tetszik jobban mert csak babapuncissal voltam eddig!
2011. ápr. 3. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!