Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem vágyom Rá úgy, mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vágyom Rá úgy, mint mikor még nem voltunk egy pár?

Figyelt kérdés

Két hete vagyok együtt a barátommal. Előtte randizgattunk, egymáshoz értünk, de nem csókolóztunk, hetente egyszer találkoztunk, aztán volt két hét szünet, amikor más elfoglaltsága miatt nem tudtunk találkozni, és én már nagyon vágytam rá, csak ő járt a fejemben, azt gondoltam tényleg beleestem. Sokat fantáziáltam róla, és mindig beindultam Rá képzeletben.

Most hogy együtt vagyunk 2 hete. (Még nem feküdtünk le, ő lesz nekem az első) nem érzem azt, amikor annyira kívánok valakit, hogy nem tudok mit kezdeni magammal. Amikor együtt vagyunk sem tudok igazán felizgulni.

23/L

2011. ápr. 2. 12:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát az a csoda, hogy egyáltalán felizgultál eddig, mikor még semmi felizgató mozdulatok, simogatások nem voltak...majd akkor kell megijedni, ha petting során nem nedvesedsz be. Ezt meg könyveld el úgy, mert erről van szó, hogy már maxon kiváltott belőled vágyakat így is, szüzen és tapasztalatok nélkül. Semmi gond nincs.
2011. ápr. 2. 17:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyi hogy én pár hónapja estem át ezen a lelki válságon, mint te, hogy szűz voltam és folyton ez volt bennem hogy hátha siettet, jajj mindig felizgul, áll eki folyton a közelemben, és mi van ha nagyon hajt rá..majd meg fogsz rá érni. De ha szeret téged, és jó a kapcsolat, akkor megállapodtok abban, hogy csak akkor fog megtörténni, ha teljesen kész vagy rá.
2011. ápr. 2. 17:58
 13/13 A kérdező kommentje:

Vannak simogatások, csókok, több területen.. Nem akartam részletezni, de úgy tűnik ezt mindenképp le kellett írnom, a félreértés elkerülése végett.

Ezért nem értem, miért nem indulok be Rá. Pedig ő sok mindent megtesz ezért.

2011. ápr. 2. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!