Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti úgy is meg tudtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti úgy is meg tudtok bízni a barátnőtökben, hogy nem engedi az anális szexet?

Figyelt kérdés
A barátom azt mondja, hogy nem tud megbízni bennem, ha nem engedem neki. Azt mondja, csak úgy érzi igazán, hogy szeretem, de én meg félek ettől. Ezek után már tőle is.
2011. ápr. 2. 09:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha megengeded, az valóban feltétlen bizalmat feltételez.

De ha nem, az nem jelenti a bizalom hiányát! A kettőnek nincs köze egymáshoz.

Ez a srác egy gyökér.

2011. ápr. 2. 10:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyet mondana a barátom, már rég azon nyomban kirúgtam volna, szerintem te is tedd azt, akadnak azért nem ennyire selejt férfiak is.
2011. ápr. 2. 11:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt mérlegeld, hogy ennek komoly eü problémái is lehetnek.

És az csak a jobbik eset, ha aranyered lesz...

2011. ápr. 2. 11:21
 14/19 A kérdező kommentje:

Én már úgy vagyok vele, hogy lehet, hogy megengedem, de ha nagyon fáj, akkor csak megérti, hogy nem lenne jó folytatni.

Szerintetek otthagyna emiatt? Vagy érdemes így folytatni ezután? Nagyon szeretem, és egy kis fájdalmat még elviselek érte.

2011. ápr. 2. 11:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj meg de te buta és naiv vagy, a barátod megsért és te még azt fontolgatod belemész a kedvéért, akkor viszont úgy kell neked, ha ennyire tapló férfivel akarsz lenni hát tedd, de akkor meg ne panaszkodj.
2011. ápr. 2. 11:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Pesrze vhol ez a bizalom jele is, már leírtál előttem, de nagyon sok esetben meg a megfeleési vágyé.

Ismerek ilyen társaságokat, akik forognak olyan lámnyok körében, nem feltétlen hibvatásos lányok körében, akiket annyira dopingol h ő most elvileg "jó nő", h sok mindent lehet vele.

Ez is a nők barpomsága, ahogy mindent képesek átszabatni magunkon, úgy mindenben ezt látják, h nekem kell lennei a legjobbnak.

Aztán, h végül senki nem lesz kíváncsi rájuk, az már lényegtelen.

De alapvetően baromság, amiivel a barátod jött, van benne igazság, de ezt nem így adjuk elő.

Nem magyarázom a semmit, ő is dugjon fel vmit magának, a férfiaknak legalább van izgatható prosztatájuk...

2011. ápr. 2. 11:41
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Angyalom, téged csúnyán kihasznál a pasid.Ha van 1 pici eszed azonnal lapát...
2011. ápr. 2. 13:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Na nemáááár.... Istenem de egy balf@sz :S
2011. ápr. 2. 17:47
 19/19 Evilkiller ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz!

Ha ezzel így zsarol, még véletlenül se menj bele, mert csak kihasznál, és bár most úgy érzed hogy szereted, de ha nem dobod, ő fog téged, ha már nem vagy neki érdekes, ebben biztos lehetsz, és akkor bánni fogod hogy megtetted!

Én mindenféle feltétel nélkül kérdeztem meg a páromat hogy lehet-e róla szó, megtörtént, és utána mikor beszélgettünk róla, mondta, hogy ezt nem engedte volna másnak, és ennyire bízik bennem, de zsarolni sosem mertem volna! Egy zsarolással már eleve elvesztettem volna a bizalmát!

Nem értem hogy gondolkodhatsz azon hogy egy ilyennek megteszed!

Undorító alak...

2011. ápr. 4. 15:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!