Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti úgy is meg tudtok bízni a barátnőtökben, hogy nem engedi az anális szexet?
Ne haragudj, de a barátod egy segg-fej...te meg jó naív vagy, ha ezt még el is hiszed neki. Még hogy nem bízik így benned pff.
Te miért nem vágsz vissza, hogy te sem bízol benne, amíg meg nem engedi, hogy te is feldugj neki valamit. Ugyanolyan luka van neki is, mint neked. Szóval, ha ez nála bizalmi kérdés, akkor ő is tegye ezt meg érted.
Olyan szinten van köze a bizalomnak, hogy a nő általában csak akkor szokta megengedni, hogy oda tegye a párja, ha teljes mértékben megbízik benne. De hogy a pasi ezért bizalmatlanságot szavaz neked, hát komolyan mondom, néha azt érzem, hogy ez az oldal visz a sírba.
A kedves barátod nem szeret téged!
Hááát...
Ha valakinél az anális szex jelenti a bizalmat, akkor ott már nagy bajok vannak...
Ha ilyen feltételt szab meg a kéréséhez akkor ott gond van a sráccal és tulajdonképpen igy akar megzsarolni rávenni az análszexre... Elég csúnya gyerekes dolog ez... én a volt párommal bő 2 év után mertem megkérdezni hogy esetleg lehetne e szó róla... megprobáltuk nemsikerül és ennyi... De nem zsaroltam vagy ilyesmi... De tudod mit mond meg a pasidnak ha már ilyen kis bizalmas... Akkor megengeded neki ha ő megengedi hogy adj neki egy prosztata masszást... Hidd el nem fogja érdkeleni az anál téma többet... :D
23F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!