Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mégérdemli-e hogy egy kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégérdemli-e hogy egy kicsit szórakozzak vele?

Figyelt kérdés
A volt pasimmal egy hete szakítottam mert elhanyagolt pedig még csak egy pár hete jártunk.Most meg megkérdezte ,hogy mit jelent nekem ő és hogy mit érzek iránta én mondtam neki hogy semmit és erre ő azt mondta hogy akkor nem mond semmit mert nincs értelme.Pedig nekem is hiányzik csak nem akarom hogy azt higye hogy ilyen könnyen visszakaphat .ugyhogy egy pár hétig kekeckedek vele megölelem megcsokolom néha bolondítgatom de közben végig nemet fogok neki mondani ha kibír várni így 2 hetet akkor szerintem megfogok benne bizni és elfogom hinni hogy tényleg engem akar.Volt már valaki így és hogy csinálta.
2011. ápr. 1. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:

:S En megertem, hogy ha valahogy visszaakarsz neki vagni, de ez igy nagyon gyerekes.

Raadasul, barmelyik joerzesu ember raun, ha packaznak vele.

Ha most nem bizol benne, azon semmilyen kekeckedes nem fog segiteni. Arrol nem is beszelve, hogy utanna meg a pasinak lehetnek ketelyei benned.

Ha mar igy kell szineszkedni, akkor hagyd azt a kapcsolatot a fenebe.

2011. ápr. 1. 21:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Én csak azt akarom hogy érezze a sulyát a tetteinek és jegyezze meg hogy ez volt az utolsó esély hátha ez a két hét arra jó lesz hogy ettől 2 szer is meggondolná hogy mit tesz mielőtt cselekszik már ha annyira engem akar.Mert ha most könnyen megbocsátok ugy lesz vele hogy ó hát megbocsát értitek.
2011. ápr. 1. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
addig húzod az agyát, míg ráun, aztán közli, hopgy anyukáddal szórakozzál, én már felszedtem valaki mást!!
2011. ápr. 1. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:
és szerencsétlen ember annyira retardált, hogy ha ezt így elmondod neki, hogy ez az utolsó esélye, becsülje meg, akkor nem fogja fel?
2011. ápr. 1. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!