Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » NE AKAROK HETERO LENNI:' ( ....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NE AKAROK HETERO LENNI:' ( . Pár napja nem vonzanak a fiúk, és nem tudom miért, csak a hentai, és abban a nők akiket análisan dugnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
érzelmileg megmaradtak a fiúk, de egyszerüen egy hete nem izgatnak fel szexuálisan. nem tudom miért. de nem akarok hetero lenni. én szeretek meleg lenni:(
2011. ápr. 1. 20:54
1 2
 11/17 anonim válasza:

Már bocsánat, utolsó, de nem kéne leszólnod őt. Nem ő tehet róla, hogy ilyen. Téged sem ítélünk el azért, aki vagy, és neked sem kéne.

Neked pedig szurkolok, hogy jobban legyél lelkileg ;)

2011. ápr. 10. 18:35
 12/17 A kérdező kommentje:
nah. rendbe jöttem nagyjából:) csak ideiglenes volt. ma már megint tetszenek a fiúk is:)
2011. ápr. 22. 18:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Balázs,te vagy az?
2011. ápr. 22. 19:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Áháháháá :D
2011. ápr. 22. 20:09
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
most (rendbe jöttél)de amikor nem vonzódtál a fiúkhoz akkor a lányokhoz sem és azért nem akarsz hetero lenni?vonzódtál valakihez?
2011. ápr. 22. 21:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Én együttérzek veled. :( Tök rossz, ha nem azt érezzük, amit szeretnénk. De a lényeg, hogy most már helyrebillent az identitásod! Hajrá ;D
2011. ápr. 22. 22:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Úgy látszik kiakarsz gyogyulni a betegségből
2015. júl. 27. 16:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!