Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » NE AKAROK HETERO LENNI:' ( ....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NE AKAROK HETERO LENNI:' ( . Pár napja nem vonzanak a fiúk, és nem tudom miért, csak a hentai, és abban a nők akiket análisan dugnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
érzelmileg megmaradtak a fiúk, de egyszerüen egy hete nem izgatnak fel szexuálisan. nem tudom miért. de nem akarok hetero lenni. én szeretek meleg lenni:(
2011. ápr. 1. 20:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
tégy belátásod szerint
2011. ápr. 1. 20:57
 2/17 anonim ***** válasza:
Vannak sok ember életében aszexuális vagy biszex időszakok, lehet hogy csak ilyenen mész át. Sajnos a szexualitásod ellen nem tudsz mit tenni, max nem éled ki, de az elfojtás hosszú távon lelki bajokat okoz.
2011. ápr. 1. 20:59
 3/17 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ne ragaszkodj a melegséghez, heteronak lenni sokkal jobb.

Sajnos mostanában minden film, műsor azt reklámozza, hogy melegnek lenni milyen jó, de ez nem igaz, átverés.

Nagyon sokféle lány van a világon, biztos, hogy találsz a Te ízlésednek megfelelőt. Sokkal boldogabb, elégedettebb, egyszerűbb, eredményesebb életed lesz heteroként.

2011. ápr. 1. 21:00
 4/17 anonim válasza:
100%
hány éves vagy? ha még kamasz akkor még sokat változol tisztázz magadban mindent és meglesz a döntésed
2011. ápr. 1. 21:00
 5/17 A kérdező kommentje:
már nem vagyok kamasz....
2011. ápr. 1. 21:16
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
És az interneten található filmekbe voltál szerelmes? Mert akkor nem voltál sem homo, sem most hentai-rajongó.
2011. ápr. 1. 21:41
 7/17 A kérdező kommentje:
nem! voltam élőben is fiúba, de egyoldalu volt:(
2011. ápr. 1. 21:56
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Általában a kölcsönös szerelem egyeseknél meghozza a vágyat is. Pasizz be, vagy legalább nézz szét, hátha megtalálod azt az impulzust ami beindít.
2011. ápr. 1. 21:59
 9/17 A kérdező kommentje:
lehet azt fogom tenni.
2011. ápr. 1. 22:04
 10/17 Lackaaa ***** válasza:
0%
remélem ez a felfogás és úgy elterjed a buz1k között mint az aids anno...
2011. ápr. 2. 12:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!