Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Így szexibbek? Elötte, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így szexibbek? Elötte, vagy utána?

Figyelt kérdés

Szerintem nem!

----------

Ilyen volt: [link]

Ilyen lett: [link]

----------

[link]

[link]

----------

[link]

[link]

ÉS MÉG OLYAN SOKAN LEVÁGATJÁK! MIÉRT, HA NEM ÁLL JÓL?

2011. ápr. 1. 19:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
én férfiként azt mondom mind a 3nak jobban állt a hosszúhaj
2011. ápr. 1. 20:09
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Victoria Bechamnek jobban áll a rövid, a többinek rosszabbul.

De pl ismerek egy lányt, aki most vágatta le a haját nagyon rövidre, és mivel neki nagyon nőies, szép arca van, így a rövid hajjal ez sokkal jobban érvényesül és sokkal nőiesebb lett, nemhogy fiúsabb...

Én soha nem vágatnám le, de van, akinek kifejezetten jót tesz.

13/28 anonim ***** válasza:

Középső hölgynek jól áll a rövid haj is. Nekem hátközépig érő sötétszőke sima, egyenes hajam van. A zöld szememmel együtt imádja a párom. Azt mondta megérti ha időnként kicsit vágatok vagy picit másabb fazont csináltatok, vagy némi melírt tetetek bele, de ha hazajönnék rövid esetleg tüsi hajjal, hát oltári veszekedés lenne belőle.

Igaza van, így ismert meg, így tetszem neki, ő sem ereszt sörpocakot, nem üt magába piercinget, nem tetovál stb.

Amúgy vannak csajok akiknek kimondottan a rövid frizkó áll jól, mikor lenövesztik elég furán néznek ki vele.

14/28 anonim ***** válasza:

Nekem félhosszú hajam van, de nem értem mit kell fennakadni azon, ha valaki levágatja. Pláne nőként. Ha neked hosszú hajad van, és ezt is akarod megtartani, akkor nem mindegy? =D

A kiszemeltjének meg vagy tetszik így az illető, vagy nem. (A többiek érdektelenek.) Ha emiatt elhajtana egy aranyos, kedves, szép alakú, arcú lányt, mert szerinte "egy nőnek hosszú haja van", az az ő dolga. Nekem erről megvan a véleményem, de persze másoknak is meglehet.

2011. ápr. 1. 20:18
 15/28 anonim ***** válasza:
34%
ez valami rossz vicc,egy nőnek tényleg legyen már szép hosszú haja:)
2011. ápr. 1. 20:29
 16/28 anonim ***** válasza:
Nekem pl. Amber Rose is tetszik. Kiemeli a szemeit, a száját a hosszú nyakat... Nagyon vagány, és nőies is mert nem olyan alkata van mint egy 13 éves kisfiúnak. Egy igazi nő mindenhogy nő. A nőiesség belüről jön, nem valami kiegészítőtől vagy frizurától.
2011. ápr. 1. 20:55
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem ők vágatják le, hanem a stylistjuk. Vagy azt hiszed, a világsztárok maguk rendelkeznek az életükről? Ők csak egy pénzkereseti eszközök, és ezt tudják is nagyon jól. Nem véletlen megy tönkre elég hamar sok közülük. (drog/alkoholizmus/elmebaj/homoszexualitás)
2011. ápr. 1. 21:03
 18/28 anonim ***** válasza:

Pedig okulhatnának a kedves utolsó példájából aki millók nélül rohasztja az agyát olyan kellemes dolgokkal mint az előítéletek/homofóbia/tudatlanság. Mennyire irigylem az ilyeneket XD

Egyébként azért a stylist is csak olyasmit csinál ami beleillik az illető alapszemélyiségébe, imidzsébe. Ami nem az nem praktikus, mert nem hiteles.

2011. ápr. 1. 21:07
 19/28 anonim ***** válasza:

Hát szerintem azért nem teljesen kóser a kérdés. :D

Emma W. tényleg szép hosszú hajjal, de most képzeljétek el lapos, fejre simuló, teljesen emberi hajjal. Máris más, nem? Ugyanis ezért a frizuráért napi 2-3 órát ült a fodrásznál. Szerintem amúgy nagyon is jól áll neki a rövid haj (erősen gondolkodom én is reggelente ilyesmin, de egyelőre még a sajnálom a hajam fázisban vagyok, meg azért nagy váltás lenne asszem)

Keiraval nem voltál valami igazságos, hosszabb hajjal betettél egy beállított, retusált, csodás képet, rövidebb hajjal meg egy csúnya, elmosódott, nyomorék beállítást, amin persze, hogy nem fest olyan jól. :D

Victoria meg mindenhogy nyomorék szerintem, engem valami alienre, vagy rovarra, vagy nem is tudom mire emlékeztet, de szépnek még soha nem találtam, rajta a hosszú haj sem javít. :D

Hogy miért vágják le? Szép, szép a hosszú haj, de könnyen törik, akkor meg már inkább egy egészséges rövidebb haj szerintem. Meg ha nincs minden reggel időd és/vagy kedved megcsinálni, akkor csak egy lapos kóctömeg lesz a fejeden. Megmosni is egy külön élmény. Aznap, hogy megmosom, szépen áll a hajam, de másnap már inkább összefogom. :D Meg unalmas is egy idő után. Meg mindent ki kell próbálni. Istenem, ez csak haj, majd visszanő.

2011. ápr. 1. 21:14
 20/28 anonim ***** válasza:
Szarul néz ki a lányokon a rövid haj.
2011. ápr. 1. 21:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!