Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így szexibbek? Elötte, vagy utána?
Szerintem nem!
----------
Ilyen volt: [link]
Ilyen lett: [link]
----------
----------
ÉS MÉG OLYAN SOKAN LEVÁGATJÁK! MIÉRT, HA NEM ÁLL JÓL?
Nem mindegy neked?
Nekik ez tetszik, és nem neked akarnak megfelelni. Szar, mi?
eléggé... khöm... fiúsak lettek. Emma Watson egy meseszép lány volt hosszú hajjal. De tényleg. Régen mindig felnéztem rá (Hermione-ra. mert mindig okos volt és szép). És most megláttam ezt a képet rövid hajjal... Valami katasztrófa :S
L/19
Szerintem Keiranak jól áll a rövid.
De az biztos, hogy így legalább nem töredezik a hajuk :P
1. Lány vagyok, és nincs szügségem rá, hogy meg akarjanak felelni nekem.
2. Kíváncsi voltam, hogyan vélekednek erről az emberek.
Egyébként pedig tudom, hogy miért vágatták le!
Emma dacból, mert Hermione ként mindig hosszúhajúnak kellett maradnia.
Victoria azért, mert a sok "fodrászkodás" tönkretette a haját.
Keira azért, mert egy filmben rövidhajút kellett alakítania(, a Karib tenger kalózai egyik részében parókában kellett játszania ez miatt).
Gondolom azért hitted rólam, hogy egy bunkó f@szfej vagyok, mert rövidhajúvagy és megsértettelek. Ebben az esetben bocsánat.
Nekem se jön be lányoknál a rövid haj. Nekem az túl fiúsnak számít. A szép hosszú haj amiért oda vagyok (a rövid hajú lányok meg legyenek szívesek nem belém kötni! Nekem ez jön be. Másnak lehet hogy más jön be. Pont.)
22/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!