Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg van a szex után a mensruációm akkor nem vagyok terhes . Biztosra?
akkor lehetsz biztos benne ha elmész nőgyógyászhoz.
simán lehetsz terhes akkor is,ha megjön.
mért nehéz védekezni?
az előváladéktól is lehetsz terhes,nem tudhatod,hogy mi megy beléd közben.
Az írásod és a gondolkodásod alapján el tudlak képzelni, milyen "értelmes" vagy, na de ezt most nem fejtegetném....
Vannak esetek, amikor terhes lehetsz úgy is, hogy megjön akár több hónapon keresztül. Nem vagyok szakértő, nem értek hozzá, de úgy gondolom hogy ez kevesekkel történik meg. Bár ha pont te is beletartozol ebbe a kevésbe...?! Na ezért kellene védekezni. De a kivételektől eltekintve ha megjön akkor nem vagy terhes, hiába feküdtetek le a menstruáció előtt pár nappal.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:53 -Vagyok
Az esély majdnem 0,de inkább 0,5%...Ugyanis Az előváladék önmagában NEM tartalmaz spermát,hanem csak akkor ha a barátod előzőleg lefeküdt veled vagy hokizott,és közben nem pisilt...Úgy értem h ha mondjuk 1én 10kor lefeküdtetek és ő 31én még wc-zett,vagy közveteln a sex előtt akkor nem lehetsz... lelehet pontozni nyugodtan! Dezt msot olvastam neten és nem hinném h kamu mert a webeteg-en olvastam...
TEssék:
és a kulcs mondat:"Amennyiben a férfi az ejakulációk között vizel, még mielőtt újra közösülne, úgy kiürítheti a spermiumokat a húgycsőből, ezáltal hatékonyabban alkalmazhatja a megszakításos közösülést."
TEhát ha pisilt az kimosta a spermiumokat.ergó az előváladék se tartalmazhat:)
Másik link..
Nem hinném hogy Dr.Vizi János csak poénból írkálná ezeket,ha nem lenne igaz...:)Am meg ha beírod a nevét a googleba akkor nem 1 találatod ad rá ki... Ebből következtetve tudhatja h mit beszél...
És ezt is érdemes elolvasnod..
A doktor nő nevét is ha beíroda keresőbe elég sok találatot ír ki...jó itt pettingről van szó.De ha a barátod nem ment el benned akkor sztem mind1 h ujjról,vagy péniszről került beléd előváladék,ha került...
Az utolsó válasz tényleg hasznos, de ilyenkor mindig az jusson eszedbe, hogy van bizonyos hibaszázalék... És mi van, ha épp te vagy az a kivétel?
Most jó, hogy ezt én írom, nem azt mondom, hogy én még soha nem csináltam ilyet, de én már elég idős vagyok, ha becsúszna egy baba nekem nem okozna akkora hatalmas problémát (mondjuk inkább azért csak úgy véletlenül ne csússzon be).
Szóval tudom milyen, és szerintem a nők 95%-ával előfordul, hogy időnként bizonyos mértékig nem védekezik, de ilyenkor tartsd észben, hogy van hibaszázalék. Ismerek egy 2 éves kisfiút aki ebbe a kategóriába esik...
És a legfontosabb, hogy akivel 1000%, hogy annyira nem komoly a kapcsolatod, annál még ezt a kicsi esélyt se add meg a természetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!