Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk fiú, hogy kezdeményezzen egy lányoknál?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy tetszik neki egy szép/ gyönyörű lány, és magát nem látja túl jó pasinak.2011. ápr. 1. 16:33
41/51 A kérdező kommentje:
Mennyire kicsik? Milyen melltartót használsz? :)
2011. ápr. 1. 19:13
42/51 anonim válasza:
75/B, de elég a melleimből :D:D
megyek vacsorázni :D
43/51 anonim válasza:
Az tényleg kicsi, de nem baj, mondjuk én a nagyobbacskákat szeretem:)
44/51 A kérdező kommentje:
Azon gondolkozom barátnőmnek milyen volt, abba biztos vagyok, hogy B- és szerintem neki is 75, vagy 85 nem tudom.. Bugyi neki 100% hogy M-es mert csomót vettem neki.
Jó étvágyat!
2011. ápr. 1. 19:16
45/51 anonim válasza:
Igazából a 75/B már kezd kicsi lenni végre :D a bugyim nekem is M-es :)
46/51 A kérdező kommentje:
De még csak 17éves vagy, nőhet még.. és a 75/B nekem tökéletesen megfelel. :$
Van valami hobbid? Milyen suliba jársz?
2011. ápr. 1. 19:43
47/51 anonim válasza:
capoeira aerobikozom és gimibe járok :)
de ide nem nagyon akarok magán infókat írni :D
48/51 A kérdező kommentje:
IDE? :) hát akkor menjünk msn-re? :D
2011. ápr. 1. 19:55
49/51 anonim válasza:
menjünk :D de IDE nem írom ki :D:D
50/51 A kérdező kommentje:
ok ment a privát :)
2011. ápr. 1. 20:03
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!