Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk fiú, hogy kezdeményezzen egy lányoknál?
Ne a nyelvtani hibákat nézzétek, sajnos már nem lehet belejavítani. Hát igazból én külsőmmel sincs különösebb baj. Tetszem a kövér lányoknak, meg az időseknek. Volt hogy felajánlkozott nekem egy 45éves.
De sajnos a vékony lányok tetszenek kis mellekkel, és feszes popóval. Volt barátnőm pont ilyen volt, de vége lett, és most fogalmam sincs hol találok még egy olyat.
De a rossz tulajdonságai nélkül persze.
A 16:36-os válaszolóval értek egyet.:)
Egyértelműen le kell győzni a félénkségedet. Lehet, hogy te is bejössz majd annak a lánynak, akit kinéztél. Sok veszteni valód nincs...
Félénkség legyőzése:
Veszel egy nagy levegőt, elhatározod, hogy odamész és elmondod az előre összeszedett gondolataidat.
Régebben én is nagyon félénk voltam sok mindenben, de most lehet, hogy a munkám miatt (sales vagyok), nagyon megedződtem és pofa nélkül bárkit, bárhol leszólítok, ha úgy adódik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!