Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretnék otthon elkészíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék otthon elkészíteni egy használható művaginát háztartásban megtaláható dolgokból miből csináljam?

Figyelt kérdés

aki tud valami jó tippet, hogy és miből csináljam annak nagyon őrölnék

várom az ötleteket

2009. febr. 26. 19:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
sztem meg mennyél el egy utazásra... jóó kanyaros útra gondolok..naa ha megvan ott szoktak állni néninik..állj meg eggynél és kész:D
2009. febr. 26. 21:41
 12/21 anonim válasza:
27%

Mákdaráló, vagy turmixgép.

Más lehetőség nincs.

2009. febr. 26. 23:18
 13/21 A kérdező kommentje:
szánalmasak vagytok tehát akár ti is leszophattok jelentkező ?
2009. febr. 27. 00:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik haverom haverja csinált magának "házipuncit".

Én beszartam rajta a röhögéstől, de elmondom, h hogyan is készítette a remekművet:D

Egy flakonnak levágta a tetejét (gondolom olyan flakon, ami nagyjából megfelelt a vastagságnak...), majd egy focilabdának a belsejével kibélelte és kész is lett a "házipunci". Sikosítóval használta.

2009. febr. 27. 01:54
 15/21 anonim ***** válasza:
62%

A 20:12-es válasz odab.sz :DDDD

művaginát készíteni basszus... nem is értem. Miért nem veszel? Miért nem szerzel csajt? Miért nem vered ki simán? Miért nem vagy kreatívabb? Miért nem lövöd főbe magad... XD

Amúgy ne várd h bárki is jelentkezzen, arra amit az előbb írtál :P

2009. febr. 27. 02:29
 16/21 anonim ***** válasza:
77%

Van ez a csináld-magad könyvsorozat....

Úgy tudom, lehet kapni egy kötetet a mávagina házi elkészítésére is. A címe: csináld-össze-magad

2009. febr. 27. 07:17
 17/21 anonim válasza:
78%
Figyelj...Szerezz vmi olyat mint awc guriga,csak erősebb anyagból legyen,aztán abba rakj bele bicikli belsőt,hogy belül legyen a sima rész,azt testápolózd be,vagy sikositó,és az 80%-ban érzékelteti h milyen a pinába... én is próbáltam,hidd el kur:vajó...!!!
2009. febr. 27. 15:49
 18/21 anonim válasza:
100%
előző válaszadó vok:Egy flakonnak vágd le a tetejét (gondolom olyan flakon, ami nagyjából megfelel a vastagságnak. )és ebbe bicikli belső... szuper lesz
2009. febr. 27. 15:52
 19/21 anonim ***** válasza:
41%

Az úszógumival mi volt a baj? Pedig még hasonlít is, csakhát nagyobb méretben...

Miért kellett leszánalmasozni? Figyu, Te kérdeztél, én adtam tanácsot.... legalább megköszönhetted volna...

Ha csak köcsögözni jöttél a kérdéseddel, hát akkor felejtsd el az úszógumit, és járj úgy, mint micimackó!

2009. febr. 27. 19:11
 20/21 anonim válasza:
18%
Vegyél egy satut a szerszámboltba, fog be a f@szod és lődd magad fejbe. :))))
2009. febr. 28. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!