Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretnék otthon elkészíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék otthon elkészíteni egy használható művaginát háztartásban megtaláható dolgokból miből csináljam?

Figyelt kérdés

aki tud valami jó tippet, hogy és miből csináljam annak nagyon őrölnék

várom az ötleteket

2009. febr. 26. 19:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
WC papír guriga xDD (bocsi nem hagyhattam ki:D:D) amugyén ilyenről még nem hallottam :D
2009. febr. 26. 19:05
 2/21 anonim ***** válasza:
72%
Süss egy pitét,az már másnak is bevált.
2009. febr. 26. 19:07
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
Egyszerűbb, ha veszel egyet, még mielőtt vmi baleset éri a péniszed a házi "szerkezeteddel"...
2009. febr. 26. 19:09
 4/21 anonim ***** válasza:
60%
Keress egy barátnőt...
2009. febr. 26. 19:16
 5/21 anonim ***** válasza:
51%
Arra már gondoltál, hogy komoly defekt van az agyadban? Művagina... bááázz... Javaslom a pitét! ROTFLMAO
2009. febr. 26. 19:24
 6/21 anonim ***** válasza:
75%

Az utolsó kommentel nem egyezek ha csak dugni akarsz neked nem barátnő kell....

NpNg

2009. febr. 26. 19:24
 7/21 anonim ***** válasza:
84%
Ne foglalkozz a bunkókkal, jól esik ha van kit piszkálni. Szerintem ne művaginázz, verd ki ha jól esik és keress magadnak egy lányt.
2009. febr. 26. 19:29
 8/21 anonim ***** válasza:
68%
Fogj egy sima felületű úszógumit, ne fújd fel teljesen keményre, hanem csak annyira, hogy félbe lehessen hajtani, azt úgy rögzítsd valahogy. Eksön közben meg használj síkosítót, nehogy leégjen a bőr a fütykösről!
2009. febr. 26. 19:44
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne kockáztass! Inkább menj el sex-shopba, és szerezz be egy rendes művaginát, még mielőtt valami baleset történik! Tudom, hogy hülyén hangzik ez a balesetes szöveg, de erre itt egy példa:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__44..

Szerintem nem éri meg kockáztatni, inkább költs el egy kis pénzt, és élvezd a nemi örömöket! :)

2009. febr. 26. 19:49
 10/21 anonim ***** válasza:
90%

Fogj egy tököt, vágd ki a közepet,aztán csinálj rajta egy lyukat 45°os szögben és a végére erősíts egy zacskót (pirosat, lehetőleg 2-3 literes zacsit). Ezek után fesd zöldre, izlés szerint díszítsd. Aztán a végén b@zd ki a kukába és keress egy csajt.

Sok sikert :D !

2009. febr. 26. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!