Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ment már véletlenül a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ment már véletlenül a szemetekbe sperma?

Figyelt kérdés
Tegnap délután voltam a barátomnál, és szeretkeztünk. A végén a hasamra élvezett, de jött egy nagyobb spricc, és egészen a jobb szememig spriccelt. Aztán csípett egy ideig, de nem is az a baj, hanem tiszta véres lett a jobb szemem, a bal pedig hófehér maradt. Aztán amikor hazamentem anyukám faggatott, hogy mi történt a jobb szememmel, de nem akartam elárulni. Ma reggel már nem volt annyira véres, de még egy kicsit láttszik. Járt már valaki így?
2011. ápr. 1. 13:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kellemetlen már jártam így egyszer. Legközelebb vigyázz és csukd be a szemed
2011. ápr. 1. 14:00
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Sokkal biztonságosabb szájban befejezni.
2011. ápr. 1. 14:57
 13/18 anonim ***** válasza:
ja, ott nincs szeme, mint a hasán :)
2011. ápr. 1. 15:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Van ilyen, és igen csíp, és igen, vérvörös lesz tőle. Mondd azt, hogy véletlenül belenyúltál, egy szempillát akartál kiszedni stb... fantázia. Amúgy meg ki kell mosni, másnapra nem nagyon látszik, de tényleg mosd ki. Csap alá dugod a tenyered, engedsz bele vizet, és belenyomod a fejed a tenyeredbe úgy hogy a szemed nyitva legyen és így áztatod picit. De tiszta csapvízzel!
2011. ápr. 1. 15:44
 15/18 anonim válasza:
Nekem is teljesen ugyan ez volt,buszindulás előtt még egymásnak estünk és úgy sikerült a dolog nekem is,anyumnak meg mondtam hogy bogár ment a szemembe :D
2011. ápr. 1. 17:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Tenyeredben TISZTA víz(nem kell sok) és belepislogsz kicsit.Igen valóban lúgos kémhatású.Anyudnak azt mondod, hogy belekptál/ kaptak a szemedbe/bogár ment bele/ szempillát akartad kiszedni stb.
2011. ápr. 1. 17:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
terhes lesz a szemed és nyolc lesz,mint a póknak
2011. ápr. 1. 17:55
 18/18 anonim ***** válasza:
miért nem a puncidba vagy a szádba engedte?
2011. máj. 11. 15:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!