Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ment már véletlenül a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ment már véletlenül a szemetekbe sperma?

Figyelt kérdés
Tegnap délután voltam a barátomnál, és szeretkeztünk. A végén a hasamra élvezett, de jött egy nagyobb spricc, és egészen a jobb szememig spriccelt. Aztán csípett egy ideig, de nem is az a baj, hanem tiszta véres lett a jobb szemem, a bal pedig hófehér maradt. Aztán amikor hazamentem anyukám faggatott, hogy mi történt a jobb szememmel, de nem akartam elárulni. Ma reggel már nem volt annyira véres, de még egy kicsit láttszik. Járt már valaki így?
2011. ápr. 1. 13:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
nem..
2011. ápr. 1. 13:18
 2/18 anonim ***** válasza:
35%

Ezt nem vágom: a hasadra élvezett, és utána jött egy nagy spricc a szemedbe???

Neked a hasadon van a szemed, vagy miva'?

2011. ápr. 1. 13:18
 3/18 Kingaa1 ***** válasza:
100%
úgyérti, hogy jött egy nagyobb spriccelés, amikor a barátja elélvezett, és úgy spriccelt a szemébe!
2011. ápr. 1. 13:20
 4/18 anonim ***** válasza:
egyik ismerősömmel már megtörtént, csak neki telibe találta a szemét xD ő orvoshoz emnt vele, kitisztították neki meg cseppeket kapott rá...
2011. ápr. 1. 13:22
 5/18 anonim ***** válasza:

Nekem volt, begyulladt a szemem:S

Veszélyes játék ez a sperma dolog.

6/18 anonim ***** válasza:
a barátnőm is járt már így, 1-2 nap múlva már nem látszott meg.
 7/18 anonim ***** válasza:
A sperma kicsit lúgos. Érdemes azonnal bő vízzel kimosni.
2011. ápr. 1. 13:41
 8/18 anonim ***** válasza:

Azért kiváncsi lennék, hogy az orvosnak hogyan adta elő az a leányzó.

-Doktor úr! Benéztem.

2011. ápr. 1. 13:52
 9/18 anonim ***** válasza:
A sperma lugok pH-ju. Olyan hatása van egy kicsit enyhébben mint a mososzappannak. Vagy sokkal enyhébben mint a devecseri vörösiszapnak. Oldja a szemben levö fehérjéket (hidrolizálja. A szem ezért gyullad be. Ha bele megy akkor alapos kimosás kell aminél az elsö mosovizba nagyon nagyon nagyon kevés citromot kell sceppenteni. Kbe yg fél literbe pár cseppet. Utána azt is kimosni.
2011. ápr. 1. 13:52
 10/18 anonim ***** válasza:
Bocs de nagyon kaparva irok mert sunyiba irom a dolgokat munkaidöben.
2011. ápr. 1. 13:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!