Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Arról lenne szó hogy imádom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arról lenne szó hogy imádom a harisnyás lábujjakat, az első dolog ha megnézek egy nőt akkor a lábujjait figyelem. Mindig belegondolok hogy meg nyalogatnám meg hozzá dörzsölném a f. m meg ilyesmi. Lányok jó nektek ha nyalogatják a lábujjatokat?

Figyelt kérdés
Privátba is jöhet a válasz.
2011. ápr. 1. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem jó.

ezis a kényesztetés egyik módja.:)

de mindenét puszilgasd ne csak a lábujját.

kezd szájtól és menj lefelé.:)

az nagyon izgató..:)

2011. ápr. 1. 13:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Pfúúúú, nekem ez valahogy nem tetszik.

Meg csikis is vagyok a talpamra/lábujjaimra.

2011. ápr. 1. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
sztem jó ez, de én csak akk. nem érezném közben magam kényelmetlenül, ha fürdés után lennék közvetlenül XD
2011. ápr. 1. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok mint te, én is imádom a női lábujjakat, főleg, ha még harisnyába is be vannak dugva. A barátnőm szereti, ha megcsókolom, szagolgatom a lábujjait, reggel, ha elmegyek és elköszönök, mindig emeli ki a takaróból, hogy szagoljam, csókoljam meg. Ezen kívül meg a farkamat is szokta velük taposni, az is nagyon jó érzés és látvány.
2011. ápr. 1. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem jó. Kellemetlen, nagyon cikis.
2011. ápr. 1. 16:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor hogy vegyem rá a barátnőmet hogy nyalogatni szeretném a lábujjait?
2011. ápr. 10. 18:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Először kezdd el simogatni, masszírozni, (persze zokni nélkül), emeld egyre feljebb a szád felé. Adj a nagylábujja végére puszit és ha nem rántja el azonnal, akkor menj tovább azzal, hogy tovább puszilgatod, aztán már el is kezded nyalogatni. Ha tetszik neki, akkor úgyis szex-szel fejezitek be! :)
2011. ápr. 11. 09:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Probáltam már de mindig elkapja a lábát,pedig már alig birom hogy ne nyalogassam,már más nők felé kacsingatok ez miatt hát ha valaki megengedi hogy nyalogassam.A szex sem lényeg már csak kapjak egy szép lábujjú csajszit és végig nyaljam a lábát.
2011. ápr. 11. 11:28
 9/9 anonim ***** válasza:
És nem mondtad még a barátnődnek, hogy mit szeretnél csinálni a lábujjaival? Beszélj vele! Ha azt mondja, hogy ettől undorodik és nem tetszik neki, akkor tényleg gondolkodj el azon, hogy mi legyen a jövőben veletek. Tapasztalatból tudom, hogy mennyire rossz az, ha a kissé perverz vágyamat nem tudja/nem akarja teljesíteni a párom.
2011. ápr. 11. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!