Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Ti meddig varnatok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti meddig varnatok a baratnotokre, hogy lefekudjon veletek ha komoly kapcsit szeretnetek, szerelmesek lennetek bele de mar regota nem volt szexualis kapcsitok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 18:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Bármeddig ha komoly...
2009. febr. 26. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
16/f nincs barátnom de ha lenne bármeddig tudnák rá várni :)
2009. febr. 26. 19:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván egy értelmes ideig lehet várni. Azzal a lánnyal értek egyet, aki azt írta, hogy nem kell éveket, vagy hosszú időt!

Ha kivánjátok egymást gumi fel és had menjen. Ha nem kívánjátok egymást, akkor petting meg ami jól esik!

Egyet viszont fogadjatok meg!! GUMI!!

2009. febr. 26. 20:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
en 20 evesen jottem ossze a baratnommel O 19 volt 4 ev utan fekudtem le vele mert en voltam az elso neki es tudtunk varni es turelmesek is voltunk egymassal
2009. febr. 26. 21:36
 15/18 anonim ***** válasza:
37%
10 percet
2009. febr. 26. 23:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok 22 , a párom idén lesz 18, másfél éve együtt vagyunk, és még nem történt meg. Én hajlandó vagyok bármeddig várni, habár néha tényleg nagyon nehéz, pokoli kín, nem kívánom ellenségemnek sem, de szeretem őt, és tudom hogy érdemes várnom, és azt akarom, hogy az első emlékezetesen jó legyen neki, ehez meg megfelelő helyre és időre van szükség.
2009. febr. 27. 00:13
 17/18 anonim válasza:
100%
várt a kedvemért két évet. már nem szeretett, de nem akart elengedni úgy, hogy nem történik meg. rohadt szar volt. vagy korábban kellett volna, amíg még jó volt a kapcs., vagy egyáltalán nem.
2009. febr. 27. 14:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

rám 8 hónapot várt a párom:)

én ezzel a dologgal ugy vagyok hogy : "Várjunk addig amikor már én nem birom, annyira kivánlak!"

Az volt a legtutibb h énis akrtam és ugy történt meg:)

17/l

2009. ápr. 10. 22:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!