Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Ti meddig varnatok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti meddig varnatok a baratnotokre, hogy lefekudjon veletek ha komoly kapcsit szeretnetek, szerelmesek lennetek bele de mar regota nem volt szexualis kapcsitok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 18:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
én 15 hónapja várok a barátnőmre. ha minden jól megy, akkor júliusban , azaz 5hónap múlva fog megtörténni. akkor 20 hónaposak leszünk. lehet ez így valakinek meredek lesz elolvasva, de én nagyon szeretem és képes vagyok rá várni:)
2009. febr. 26. 18:04
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
sztem az is lényeges,hogy hány évesek..:D pl ha a fiú 16-17,a lány pedig 14-15?:D:D:D
2009. febr. 26. 18:04
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

1.válaszoló vagyok. én pl egy hónap múlva 18, bnőm júliusban 18. + akarjuk várni, míg betölti:) /vis csak ő, ha rajtam múlt volna, akkor már rég megtörtént volna, de én is csak fiúból vagyok/ de ha szeretsz valakit, akkor képes vagy rá várni és nagyon meg fogja érni:)

ha pedig nem, akkor nem ért annyit az egész és tovább kell lépni:)

2009. febr. 26. 18:07
 4/18 anonim válasza:
100%
udv...!Hat h oszinte legyek veled nekem baratnom van 1-eve s a mi kapcsolatunk ugy indult h eggyikonk sen hozta fel h szeretkezni akarnank!Persze eszre vettuk egymason h mindketten vagyunk ra de nem siettuk el.A baratnomet tiszta szivembol szeretem es ha azt mondta volna h...! figyu ha szeretsz varsz ram meg felkeszulok testileg lelkileg h veled szeretkezzek es megtortenjen az elso alkalom...Akkor azt mondam volna h ok. Szeretlek s kitartok meletted s varok es egyutt mindennek eljon az ideje. Igyhat ha a parod szeret s kitart meletted akkor var rad es meletted lessz s nem fordul el tolled ha netan nem teljesited a kereset! sooot meg jobban kell ertekeljen hiszen amiert harcol egy srac azt felti es ertekeli a legjobban;)csak tapasztalat kerdese!!!sok sikert.
2009. febr. 26. 18:09
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha magának a kapcsolatnak több értelme van annál, hogy szex, akkor bármeddig.
2009. febr. 26. 18:09
 6/18 anonim ***** válasza:
81%

"Kapcsi"? Ez mit jelent? nem találom a magyar értelmező kéziszótárban :S !

Nem értem miért kell gügyögni, mint valami óvodás.

2009. febr. 26. 18:15
 7/18 anonim ***** válasza:
56%
Hát én nő vagyok,de sztem ha valaki minimum 17-18 éves,nem értem,miért kellene éveket várni? ha valaki egy év alatt nem kivánja meg a párját,vagy "nem készül fel" a szexuális élményre,az utána sem fog.Nekem ez a tapasztalatom..Én ha férif lennék,lehet hogy kivárnék 1 évet,még egy 20 éves nőnél is,de furcsállnám az tuti.
2009. febr. 26. 18:24
 8/18 A kérdező kommentje:
bocsi h.te nem erted amiket irok:kapcsolat,na igy mar remelem erted
2009. febr. 26. 18:29
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Rám 4 hónapot várt a párom. Megtörtént, majd 1 hónap múlva lapátra tett :(

Szal az, hogy vár a lányra, egyeseknél semmit sem jelent, mivel ugyanúgy kidob utána, ha kedve tartja.

Mélységesen csalódtam benne...Azt hittem, értékeli, hogy ő kapta a legnagyobb kincsem. Azt hittem ő is komolyan gondolja a kapcsolatunkat. De nem így volt...Csak sajnos későn derült ki az igazság :( Nagyon bánt a dolog és sajnálom, hogy egy erre méltatlan pasinak sikerült 23 évesen ezt az "ajándékot" adnom. Ez most már mindig kísérteni fog, ezzel kell együtt élnem...

2009. febr. 26. 18:43
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig szeretné a barátnőm. Most lesz 16 éves, én 17 leszek, szóval még szerintünk korai lenne, Én nagyon imádom, és ha azt mondja hogy várjak még, akkor mindenféle fennakadás nélkül elfogadom, pláne hogy én sem érzem magam felkészültnek, még nem volt annyi petting, hogy megtörténhetne a dolog, és erről mindkettőnk így vélekedik. Egyébként közel egy éves együttlét.

17/F

2009. febr. 26. 19:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!