Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés nektek, amikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés nektek, amikor a fiú nagy lendülettel, hirtelen és nagyon mélyen bedugja a péniszét?

Figyelt kérdés
Nekem ilyen hirtelen, éles fájdalmat szokott okozni :S
2009. febr. 26. 17:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem egyáltalán nem fáj... imádom! :)
2009. febr. 26. 18:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom, ő is :) Mondjuk mi iszonyatosan vadak vagyunk az ágyban, sokszor csak durrbele módon kezdjük, akkoris élvezzük :) Persze néha jól esik a romantika, az összebújós előjáték, de nem az az általános.
2009. febr. 26. 18:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A szex elején ilyet nem is lehet csinálni, mivel a pénisz még "száraz", a behatolás nehézkes. (első behatolásról van szó) A barátnőmnek a kérdező által felvázolt példa pl nagyon jól esik. 24/f
2009. febr. 26. 20:29
 14/16 alice_L ***** válasza:
Szerintem attol fugg mennyire vagy izgatott és nedves. Ha nem eléggé, akkor biztos hogy bemelegitésnek ez nem jo, ha viszont mar annyira felizgatott hogy konyorogsz hogy tegye be, akkor bitang jo érzés "nagy lendülettel, hirtelen és nagyon mélyen".
2009. febr. 27. 14:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Én pont ezt szeretem,amikor kutyapózban vagyunk és keményen teszi-veszi.Ahh Persze amikor menszesz közelbe vagyok,akkor annyira nem jó,de egyébként....IMÁDOM és ő is.
2009. febr. 28. 08:07
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem tök jó érzés olyan izgató
2009. márc. 6. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!