Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet bírni a 100%-os intim gyantázást?
Figyelt kérdés
Amúgy lány vagyok. Nem fáj iszonyúan? Mert én most mennék először, eddig nem mertem borotvával neki esni, túl gyakran kéne. És "ott" is hozzámnyúlna a kozmetikus?
Lányok, akinek van ilyen tapasztalata, légyszí írja meg nekem. Köszi!!
2008. febr. 8. 17:46
1/8 anonim válasza:
Ki lehet bírni, pár perc az egész és utána hetekig sima marad. És ott is hozzádnyúl, mivel máshogy nem tudja legyantázni...
2/8 anonim válasza:
biztos hogy kilehet birni különben senki nem menne oda.
3/8 anonim válasza:
Fájni fáj,de idővel egyre jobb!Az első pár alkalom a legszörnyűbb,de megéri!Tényleg hetekig sima marad,nem bök amikor nől és még ritkul is!Hajrá!!!:)Mások is kibírják,neked is menni fog!:)
4/8 anonim válasza:
nem sokan haltak bele idáig de azért előtte szedj be valami vidítót mert lehet hogy fájni fog!;)
5/8 anonim válasza:
ja és miért nem próbálod meg tapasztaltabb barátnőddel otthon akiben jobban megbízol? vagy ilyen nincs? mert nem hiszem hogy te képes lennél lerántani magadról az kb egyenértékű azzal mikor valaki azon hezitál hogy magába döfje e a bökőt vagy ne? lol
6/8 anonim válasza:
Szerintem ne a baratnoddel csinaltasd,nekem is csinalta az unokatesom de azt hittem megorulok,pedig csak a szelet szedte le..........Menj sztm kozmetikushoz,az csak jobban tudja a dolgokat es a trukkoket :))
En mindjart 2 eve csinalom es nem faj,el vannak vekonyodva a szorszalak,es ki is ritkult.Eloszor nagyon fajt,mikor beljebb szedte ....( mert borotvaltam),de mikor "VELETLENUL "lekaota az egeszet meg sem ereztem:)) kicsit felre ertettuk egymast.
Azota mindig ugy szedetem a parom imadja!
7/8 anonim válasza:
Na jó, az enyhe túlzás, hogy nem fáj, hiszen mégiscsak kitépik a szőrödet... És Oda néha kénytelen nyúlni a szebb eredmény érdekében. De hidd el, ha odanyúl gyantázás közben, az fog zavarni a legkevésbé. :D
8/8 csiszasz válasza:
Én legelőször beitalozva gyantáztattam. Két kozmetikusnál is csináltattam már ilyet. Nagyon nem mindegy,hogy milyen gyantával gyantáz és mennyire szakképzett az illető! A papírlehúzócsikos gyantát felejtsd el, ha kevésbé szeretnél fájdalmat akkor a felmelegítős-spatulás a legjobb megoldás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!