Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan bírjátok a gyantázást?...

Hogyan bírjátok a gyantázást? Intim gyantázást?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 08:18
 1/7 anonim válasza:
Hát nagyon nehezen! De ha jó a kozmetikusod hamar túlesel rajta.
2011. ápr. 15. 08:30
 2/7 anonim ***** válasza:

én intimnél szoltam a kozmetikusnak, hogy akkor most inkább hagyjuk félbe és maradjon félig szörös:D...nembirtam...totál nem birtam...a lábszáram még úgy ahogy, azt is baromi nehezen...de az intim részt soha többé...úgy leizzadtam 5 másodperc alatt hogy nemigaz:D...

22L

2011. ápr. 15. 08:47
 3/7 anonim ***** válasza:
nem rég voltam én is intim gyantán. elég jól kibírtam....bár én érzéstelenítettem elötte: 2 algopirin+ 1 feles. enélkül tuti nem bírtam volna ki, mert elég durván erős és sok szőröm van. nyilván nem egészséges megoldás így érzésteleníteni...még egyszer így fogok menni gyantáztatni és utána már nem veszek be semmit mert azért nem szeretném tönkretenni a májam:) de így tényleg alig éreztem.....
2011. ápr. 15. 09:45
 4/7 anonim válasza:
Nekem nem fáj.
2011. ápr. 15. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Én konkrétan azt hittem, odacsinálok az asztalra. Az első két-3 csík még hagyján, de utána.... Összeszorított fogakkal, végig imádkozva kibírtam, de teljes intim gyanta soha többet!!!

Bikini vonal oké,de több nem.

2011. ápr. 15. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem a gyanta nem fáj, az intim sem szokott kifejezetten... inkább kellemetlennek mondanám, pedig nem gyenge a szőröm. viszont az arctisztítás:S tortúra, pedig nme problémás a bőröm. évente egyszer azért elmegyek:) a gyanta 2 és fél -3 hetente aktuális, ahhoz szokva vagyok.
2011. ápr. 15. 12:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Sztem elsőre a legrosszabb, és minden alkalommal kevésbé fáj. Azért elsőre se kell odafosni:P Ki lehet bírni, lányok, hát a szülésnél mi lesz?:D Illetve aki utána van, annak nehéz elképzelnem, hogy az intim gyanta legyen élete legnagyobb fájdalma. De ezeket csak gondolom:D
2011. ápr. 15. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!