Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben bepisilt, van ilyen?
19F vagyok, hét végén összejöttem az egyik évfolyamtársammal 18L buliba. Buli után nálunk kötöttünk ki.Szval szexeltünk, láttam rajta h jó neki, aztán egyszercsak nekiállt "vergődni" majd hirtelen bepisilt...tiszta ciki volt!!!Olyan lett az egész szoba!!!
Utána zavarba jött és vihargyorsan lelécelt, anélkül h befejeztük volna.
Azóta valamiért kerül engem, pedig nem mondtam neki semmi bántót, holott nem igazán tetszett a dolog-, viszont a barátnői folyamatosan vihognak a hátam mögött.
Mit tegyek?
:(
Pls...
"A G-pont (Gräfenberg-pont) egy még nem teljesen tisztázott dolog. Nem minden nőnek van ingerelhető G-pontja. De ez nem jelenti azt, hogy nem élhetnek teljes értékű szexuális életet. Az orgazmus intenzitása elsősorban az izgalmi állapottól függ.
Még nem tudjuk 100%-osan biztosra, hogy mi is a G-pont gyakorlatilag, de a következő magyarázat tűnik a leglogikusabbnak és a legvalószínűbbnek: a G-pont a női prosztata. Mivel ez egy alapvetően férfi szerv, ezért sorvadásnak indul. Ennek a sorvadásnak a mértéke fogja meghatározni, hogy elég nagy marad-e ahhoz, hogy a hüvely falán keresztül ingerelhető legyen. A vagina belsejében felül, a szeméremcsont irányában helyezkedik el; egy szivacsos gömböcskeként dudorodik ki, mely szexuális izgalmi állapotban megnövekszik. Kezdetben számos nő kellemetlennek éli meg a G-pontja kitapintását, van, akinél ez vizelési ingert idéz elő. (Valójában nem kell vizelnie, csak nehéz megkülönböztetni a két érzést.) Ha ez a pont izgalmi állapotba kerül, folyadékot válthat ki. Ekkor beszélünk női ejakulációról. A G-pont ingerlésének hatására ún. Skene-mirigyek (amik elképzelhető, hogy megegyeznek a G-ponttal) váladékot kezdenek termelni, ami a húgycső falán jön ki. Orgazmus hatására az itt kicsapódó váladék kilövell. Nem vizeletről van szó."
wikipedia.hu
Annyit tennék hozzá, hogy ő vizeletnek is hihette, ha tapasztalatlan. Az ilyen orgazmust a nőknél sokszor erős vizelési inger előzi meg (sokan ezért nem is élik át, mert automatikusan visszatartják). Nem ciki! Viszont a barátnői viselkedése az. Határozottan az. Ezt valahogy beszéld meg vele, akkor is, ha egyéjszakás kaland volt, Ne érezze már szarul magát. (Azért nyilván nem a barátnői előtt kell ezzel egyenesen letámadni, de ennyi érzéked csak van a dologhoz.)
... apukám ahelyett, hogy a szitut gondolnád hülyének inkább te vagy buta.
Ez egész egyszerűen a teljesítmény mércéje: JÓ volt neki!
Legyél büszke, ha úgy adódik világosítsd fel a lányt erről (neten lehet olvasni ám chat helyett), a hülye barátnőit meg hagyd vihogni, majd felnőnek. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!