Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben bepisilt, van ilyen?
Figyelt kérdés
19F vagyok, hét végén összejöttem az egyik évfolyamtársammal 18L buliba. Buli után nálunk kötöttünk ki.Szval szexeltünk, láttam rajta h jó neki, aztán egyszercsak nekiállt "vergődni" majd hirtelen bepisilt...tiszta ciki volt!!!Olyan lett az egész szoba!!!
Utána zavarba jött és vihargyorsan lelécelt, anélkül h befejeztük volna.
Azóta valamiért kerül engem, pedig nem mondtam neki semmi bántót, holott nem igazán tetszett a dolog-, viszont a barátnői folyamatosan vihognak a hátam mögött.
nem bepísilt hanem elspriccelt, és sok csajnál van így
2011. márc. 31. 20:49
2/12 anonim válasza:
igazándiból , akármelyik is történt , próbálj meg beszélni a lánnyal , hogy nincs ezzel semmi gond , és hogy neked nagyon jó volt az az este és ez miatt ne érezze rosszul magát , mert megtörténik az ilyen dolog ... :)
2011. márc. 31. 20:52
3/12 anonim válasza:
hát ja, sztem nincs abba rosz :)
2011. márc. 31. 20:57
4/12 anonim válasza:
nem pisi volt az szerintem csak spricc :D
2011. márc. 31. 21:00
5/12 A kérdező kommentje:
és akkor miért rohant el???
2011. márc. 31. 21:03
6/12 anonim válasza:
Annyira látszik hogy kamu kérdés... (Nem azt állítom, hogy nem történt ilyen, de nagyon úgy látszik, hogy te akarod adni a tudatlant és azt várod, hogy dicsérgessünk itt hogy mekkora király vagy mert eljuttattál egy lányt idáig ami amúgy hatalmas munka és elismerés)
2011. márc. 31. 21:05
7/12 anonim válasza:
... és ebben az esetben elég szánalmas lennél.
2011. márc. 31. 21:08
8/12 anonim válasza:
Előző (vagy előző 2?)
Ne misztifikáld túl a dolgokat.Azért nem a Mount Everestet kell megmászni!Az egyiknek sikerül, a másiknak nem.
Kérdező:
Ne csinálj semmit.Ha akar valamit a csaj (mert jó volt neki) akkor úgy is jelentkezik.
Ha leadta az infót a barátnőinek, akkor meg -előbb vagy utóbb- azok fognak jelentkezni.
2011. márc. 31. 21:14
9/12 anonim válasza:
Mindenki ezzel a spriccel jön, de mi van, ha a csaj annyira részeg volt, hogy tényleg bepisilt? xd Erre senki nem gondol? A részeg pasik/csajok nincs enek tudatában a dolgoknak, nem urai a testüknek, szal simán odabrunnyanthatott. Nem első eset lenne.
2011. márc. 31. 21:33
10/12 A kérdező kommentje:
nem voltunk bepiálva ő csak egy pohár pezsgőt ivott
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!