Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az sok ha egy 22 éves lány kb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az sok ha egy 22 éves lány kb olyan 15 emberrel feküdt le eddig?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 17:12
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom az ilyen lányok nem szerelemből csinálják amit csinálnak, és én azt valahogy nem tudom megérteni hogy abban mi a jó. Én nagyon soknak tartom, főleg ha belegondolok hogy én 24 évesen még csak 1 emberrel voltam, és nekem ez elég is.
2009. febr. 26. 17:20
 12/43 anonim válasza:
93%
szerintem az lenne a legjobb ha a baràtod tudna rola, kitombolnà magàt otthagyna ès tanulnàl egy kèt dolgot amikor màr a 10. hagyna ott. bocs a nyiltsàgèrt, de mèg sok szo jelentèsèt nem tudod, pedig 22 èves vagy:pl.:husèg.
2009. febr. 26. 17:21
 13/43 anonim ***** válasza:
93%

Az attól függ. Ha az első pl 21 éves korodban volt, akkor szerintem sok...

De ez teljesen hozzáállás kérdése. Lehet, hogy van olyan srác, aki 1 emberre is féltékeny, de olyan is lehet, akit ez egyáltalán nem érdekel.

Ha te el tudsz velük számolni, és tiszta a lelkiismereted, akkor nincs nagy baj.

2009. febr. 26. 17:33
 14/43 anonim ***** válasza:
94%
Elvileg erre sokan azt mondanák, hogy sok, de hát ezen már úgysem tudsz változtatni. Nekem is van olyan barátnőm, aki sok fiúval volt együtt. De egyik sem egy éjszakás volt, csak sokan pár hónap után ott hagyták. Olyan is volt, akivel egy hónap után feküdt le és kiderült, hogy a srác csak erre ment és ott is hagyta utána a fiú. Ezzel nem tudsz már mit csinálni. Amúgy elég sok fiút zavar szerintem ha a barátnője előtte több emberrel feküdt le mint ő. De addig míg nem mondod el neki, úgyse tudod meg, hogy őt is zavarja-e.
2009. febr. 26. 17:35
 15/43 anonim ***** válasza:
99%
Ne sértődj meg,nem ismerlek de igy látatlanban én ilynekor gondolam azt,hogy "több f@szt mint kilincset". Én minimum a felét mondanám csak a barátomnak,képzeld el,hogy érezni magát ha megtudná h átment már a barátnőjén több mint egy focicsapat
2009. febr. 26. 17:46
 16/43 anonim ***** válasza:
94%
Én is 22/L vagyok de nekem csak egy volt.Tehát nekem sok.A barátod meg ha szeret megérti/és kiborulvagy nemérti meg és kiborul,de a lényeg hogy tőled tudja meg ne mástól!
2009. febr. 26. 17:48
 17/43 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem merem neki elmondani, mert van egy olyan probléma is, hogy kisebbségi komplexusban szenved, mert, hogy neki pici pénisze és az igazság az, hogy ekkorával még nem volt dolgom. Ha meg mondanám neki, hogy kivel voltam akkor biztosan utána járna h nekik mekkora volt stb.-ismeri nagyrészüket-. És akkor nagyvalószínűséggel otthagyna és azt nem szeretném mert nagyon szeretem. :(:(
2009. febr. 26. 17:51
 18/43 anonim ***** válasza:
82%
az de durva:D
2009. febr. 26. 17:58
 19/43 anonim válasza:
84%

nekem sok én 21vagyok nekem 3 volt eddig

de nem szeretnék többet

de ez mindenkinél változó

2009. febr. 26. 18:02
 20/43 anonim ***** válasza:
81%

Legjobb,ha az ember őszinte a barátjával!

Elöbb-utóbb ugyis kiderülnek ezek a dolgok,főleg ha falu helyen élsz!

Akkor csak neked lesz rossz,h nem voltál őszinte és a párod majd nem bízik meg benned!

Jobb,ha elmondod ezeket,ha szeret a párod,megértő lesz!

Hát a kis pénisze miatt pedig senki sem tehet!

Ez van és ezt kell elfogadni!

Azon pedig ne aggódj,h elhagy,ha megtudja,h másnak nagyobb volt akivel voltál!

A kisebb péniszű emberek ritkábban cserélgetik a barátnőjüket-tapasztalat

2009. febr. 26. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!