Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy 10 hónapos kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 10 hónapos kapcsolatban szerintetek mekkora "taplóság" (vagy nevezzük ezt akárhogy) elvárni h ne csak a fiú kényesztesse a lányt hanem a lány is a fiút?

Figyelt kérdés
Nem várom el a páról h le***jon. De unalmasnak tartom h csak én elégítem ki mindenhogy. =/
2011. márc. 31. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne bénázgass!!!

A legközelebbi alkalommal ha eksön lesz, mielőtt a lefetyelős rész következne, dobd magad hanyatt az ágyon, és kérd meg hogy háttal térdeljen föléd.(Nyugodtan mondhatod h azért h megcsodálhasd a csodálatos hátshowját.)

Ha megtette, mond neki kicsit hajoljon előre, és játszd el a kiscicát.Ekkor ő jó esetben pont face to face lesz a gyikkal, és ha akkor nem kap rá a csalira, akkor sohasem...

2011. márc. 31. 19:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez a világ leggyerekesebb felfogása, ha ő nem csinálja, akkor én se. Egyébként semmi taplóság nincs benne, ha megkérdezed tőle, lehet csak bátortalan, miután te kielégítetted kérdezd meg tőle neki nincs-e kedve szájjal, de ne úgy kérdezd, h. lesz*pnál-e, mert az bunkón hangzik, valóban. Majd mond rá valamit, ha nem akarja, akkor meg nem kell erőltetni, de nem értem te most őszintén miért nyalod ki, azért, hogy neki jó legyen vagy mert elvársz cserébe, ha az utóbbi, akkor neked barátnő sem való.
2011. márc. 31. 21:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Tényleg próbáld bedobni a 69-et, szerintem ez nem tapintatlanság, igenis izgi tud lenni.. vagy kérd meg, hogy ő is adjon rá egy csókot, ha megteszi érd be ennyivel. Legközelebb megint kérd meg csak akkor mondd neki, hogy kár hogy abbahagyta, hátha veszi a lapot, szépen fokozatosan elérheted hogy csinálja, de csak úgy bumm biztos nem fog leszopni akárhogy célozgatsz rá hogy szeretnéd.
2011. ápr. 1. 01:27
 14/14 A kérdező kommentje:
nemvárom el tőle :) én azt szeretem ha neki jó :) csak így már unalmas. az összes válaszolónak köszönöm :) majd megpróbálkozok valamivel :) köszönöm még1x :)
2011. ápr. 1. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!