Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak, számít a punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, számít a punci kinézete vagy sem? Számít a kinézet, és ha igen, milyen legyen, és miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy ha olvassa a kérdést, és szívesen válaszolna, az kizárólag vagy heteroszexuális fiú, esetleg leszbikus lány legyen, ne pedig hiúsági okokból adódóan lány, aki védi a "sajátját".

Az hogy melyiket választanátok, fakultatív, határozzatok meg ti.(ha már sajnos van ilyen)

Sok ehhez hasonló kérdést látni mostanság. Tegyük az ügy végére pontot.:) Kíváncsi vagyok az ŐSZINTE válaszotokra! Előre is köszi!

2011. márc. 31. 15:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Számít igen, én szeretem ha vagy fazonra nyírt vagy csupasz és legyenek kilógó kisajkak, azt szeretem, ne legyen túl húsos punci és ne legyen túl nagy csikló sem és ne legyen barna a bőr.

21f

2011. ápr. 3. 07:45
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem számít. Az ápoltság számít.
2011. ápr. 3. 10:57
 23/29 anonim ***** válasza:
ápolt legyen,tiszta,csupasz...de én a szűkpuncit szeretem a legjobban mint a csajomé 15/F
2011. ápr. 3. 11:29
 24/29 A kérdező kommentje:

Vki írtha, h a nők is, akkor férfiak is miért ne.

A nőknél 1000 kritérium van, aminek meg kell felelni, és most ez lett az 1001. Ne hogy már attól légy kiborulva, h most farkad mekkora, amikor tudjuk nem az számít, hanem használni kell tudni. Ha már adok kapokról beszélsz, közel sem fair a játszma. Kinézetét meg fiúk esetében nem szokták kritizálni, mert semmi értelme. Ezért nem értem, ha punci kritizálásának mi értelme van.

Az meg h nem az őskorban élünk, sztem meg nem indok, maximum a higiénés kérdésekre, az ápoltságra, tisztaságra lehet magyarázat. De a genetika az genetika. Meg tény, őskorban nem volt plasztika.

Épp ez az, h kb. olyan szellemi szinten állnak azok, akik farok meg punci kérdésekből problémát csinálnak, mint az őskorban. De ez csak az én véleményem.

2011. ápr. 3. 13:48
 25/29 Tyler913 ***** válasza:

"A nőknél 1000 kritérium van, aminek meg kell felelni, és most ez lett az 1001."

Hat ez az.Ki szerint?Ki a lof.sz talalta ki az 1000(+1) kriteriumot,aminek meg a legszebb lanyok sem tudnak megfelelni,es mindenki bizonytalan,meg erzelmileg serult a kulseje miatt?De hogy nem mi,ferfiak voltunk,az biztos.

Ez az,amit ugy latom,keptelen megtanulni a nok tobbsege.Hajszoljak magukat olyan idealokert,amelyek abszolut nem lennenek szuksegesek,csak a media erolteti rajuk,mikozben ha tetszik egy lany osszessegeben,akkor siman elfogadom azokkal a hibakkal egyutt,amikrol nem tehet.

Vegezetul alljon itt egy Jay Leno idezet:

"Egy újkeletű felmérés szerint a nők szívesebben vetkőznek le férfiak, mint nők előtt. Azt mondják, a nők túl kritikusak, míg a férfiak egyszerűen csak hálásak."

2011. ápr. 3. 17:02
 26/29 A kérdező kommentje:

Nem mondtál hülyeséget, ez tény. Igazad van, csak az a baj, h a nők addig csinálják, ill csinálták ezt, míg már egyesek számára(férfiak) megszokott lett,- h azon egy két egyedet(celebek, playmatek..), akinek semmi más dolga nincs,mit hogy havi pár százezerből toppon legyen, ill. szanaszét plasztikázva, javítgatva víritson az újságokban, plakáton, filmben, reklámban...stb..-szóval egyesek számára ez lett természetes, és elvárás.

És akkor jönnek itt, h akkor jó nő egy nő, ha feszes, kerek cici, és mittoménmilyen paraméterű fenék. Hasa legyen lapos, lába nem tom én milyen, bőre, haja...egyebek. Rendesen centiméterre, formára, színre pontosan leírják itt emberek, akiket azért megnéznék, h h néznek ki. Legyenek alapvető 2elvárások2, amiken lehet változtatni, de azért sokan úgy fikázgatják a másikat, olyanokért, amin változtatni nem lehet, és nem is kell, csak ez a dili manapság.

És még akkor a punciról nem is beszélve.

Tény, h ezt a nők kreálták kezdetben, de azért már ebben sokszor a férfiak is társak, h mindenki őrületbe kergesse magát, csak megfeleljen vmi olyannak, ami nincs. És evvel sztem csak mérgezik egymást az emberek, ill a kapcsolatok milyensége is színvonalon alul lesz, mert olyan dolgok képviselnek értéket, pl: nőknél: fullextrás külső, szexi öltözködés, +extra szexuális teljesítmény, de maradjon nő, és főzzön, mosson, mittomén mi legyen, férfiaknál: max farok méret, meg h autó, pénz, csillogás.

Na ezek azok, amit mindenki vágyik, közben csak egy torz gondolkodásmód eredménye, amit kezd mindenki átvenni. De minek?:D

2011. ápr. 3. 17:29
 27/29 anonim ***** válasza:
Igen számít.
2011. máj. 1. 23:36
 28/29 Tyler913 ***** válasza:
Kozel sem MINDENKI veszi at a torz gondolkodasmodot.Amugy az Internet nevtelensegebe burkolozva konnyu fikazodni,akarmelyik szennyoldalt megnezed (pl. velvet),meg a tokeletesre retusalt celebekben is talalnak fikaznivalot az emberek.Ez mutatja,hogy az ilyen igenyek nem valosak.Az eletben nem ugy mukodnek a dolgok,hogy elobb tuzetesen megnezem a masikat,es csak ha minden porcikaja rendben van,akkor szeretek bele,hanem pont forditva: ha tetszik osszessegeben,akkor tetszeni fog reszleteiben is,azt meg,hogy a magazinok cimlapjan ki szerepel,magas ivben lesz.rom.
2011. máj. 1. 23:45
 29/29 anonim ***** válasza:
szerintem? nem.
2012. dec. 16. 20:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!